Assistent Controller

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij toe aan een tweede stap in je loopbaan op het gebied van Finance & Control? Dan is de rol van Assistent Controller bij RCN Vakantieparken jou misschien wel op het lijf geschreven! 

Wat ga je doen?

Ons Finance-team wordt vanuit Nederland aangestuurd en is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie voor al onze vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland.  


Als Assistent Controller ben je de rechterhand van de Controller, tevens jouw leidinggevende. Je assisteert in het opstellen van de jaarrekening, je bereidt de winst- en verliesrekeningen voor en je onderhoudt samen met de Controller het contact met onze accountants en andere externe relaties. Daarbij ga je aan de slag met het opstellen van fiscale aangiftes. Er komen op korte termijn en in de toekomst diverse uitdagende financiële projecten die jij zelfstandig en/of in teamverband gaat oppakken. Verder ben je in staat volledig en zelfstandig de administratie voor Nederland, Frankrijk en Duitsland uit te voeren. Je verwerkt onder andere betalingen in ons reserveringssysteem en participeert in het inkoopproces.

Wie zijn wij?

RCN bestaat uit 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Jouw voornaamste werkplek wordt ons indrukwekkende kantoor in de buurt van Amersfoort. Dit is goed bereikbaar én lekker in de natuur! 

 

Daarnaast zijn wij ons bij RCN bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de mensen om ons heen. Zo gaat onze winstuitkering naar goede doelen en bieden we gratis vakanties aan mensen voor wie een vakantie niet vanzelfsprekend is. Jij een glimlach, zij een glimlach! 

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een zelfstandige collega met een goed boekhoudkundig en analytisch inzicht. Je bent bekend met geautomatiseerde financiële systemen en maakt nieuwe zaken snel eigen. Je gaat door tot die cijfers achter de komma kloppen en wil graag weten hoe alles in elkaar zit. Daarnaast: 

 

 • Heb jij een HBO-diploma in de richting van Bedrijfseconomie/Accountancy of een gelijkwaardige opleiding;
 • Heb jij minstens 3 jaar ervaring in een financiële rol en/of je bent toe aan je volgende stap;
 • Wil jij minimaal 24 uur per week werken;
 • Heb jij goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans of Duits is een pré;
 • Heb jij bij voorkeur al enige ervaring met Afas. 

Wat bieden wij jou?

 • Interessante arbeidsvoorwaarden conform cao Recreatie, met een bruto salaris tussen €3200,00 en €4200,00 per maand op basis van 38 uur.
 • Een leuk team, goed begeleiding en veel ruimte voor goede ideeën; 
 • Leuke personeelskortingen en-uitjes (vakantiehuisjes, horeca etc.);
 • Een goede pensioenregeling bij PFZW;
 • De mogelijkheid om enkele keren per jaar te reizen naar onze parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland;
 • Een uitdagende functie bij een groeiende organisatie die écht goed doet, zowel op maatschappelijk gebied als duurzaamheid;
 • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract. 
Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 31 augustus 2022
20190627 RCN - Melvin HR

Vragen over deze vacature?

Melvin van Wijk
Financial Controller
Tel. 0343 513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn