Corporate Recruiter

RCN Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Vind jij de arbeidsmarkt één van de leukste uitdagingen en zie jij met jouw ervaring veel kansen liggen binnen de recreatiebranche? Bij RCN Vakantieparken kan jij dé stap in je loopbaan maken als Corporate Recruiter!

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter ben je internationaal verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van al onze vakantieparken. Jij publiceert de vacatures op de kanalen waar onze potentiële medewerkers zich bevinden. Je voert actieve campagnes die je met HR en Marketing overlegt en inzet. Je benadert scholen om ons als leerbedrijf zichtbaar te maken. Dit alles doe je voor onze parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Je coördineert onze wervingsprocessen waarbij je onze vacaturewebsite verder optimaliseert. Verder zul je ook actief werven voor lastig in te vullen vacatures, maak je een jaarplan en bewaak je de wervingstargets. Om dit te kunnen doen heb je regelmatig contact met de managers op de verschillende vakantieparken. Met hen stem je bijvoorbeeld de inhoud van (nieuwe) vacatures af en herschrijf je dit tot een pakkende vacaturetekst. Jij bewaakt onze employer brand en weet potentiële medewerkers te enthousiasmeren over RCN, of zij actief een baan zoeken of niet. Kortom: een uitdagende, veelzijdige functie waarbij je enorm van toegevoegde waarde bent.

Wie zijn wij?

Onze HR-afdeling bevindt zich op het RCN Hoofdkantoor in Leusden, samen met verschillende andere afdelingen. In de natuur, maar toch goed bereikbaar! Dit wordt je voornaamste werkplek, maar hybride werken hoort ook bij deze functie. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers. 
 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, allemaal gelegen op een unieke plek. Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en onze bijdrage aan projecten voor mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een zelfstandige, leergierige en enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden die makkelijk verbinding legt. Je hebt een groot organiserend vermogen en een groot netwerk. Je bent servicegericht en kunt werken in een omgeving waar veel vragen op je af komen. Sterker nog, je krijgt hier juist energie van en straalt dit uit naar buiten! Je maakt je deze nieuwe rol snel eigen. Je neemt de stakeholders mee, bent doortastend en je wilt graag weten hoe alles in elkaar zit binnen RCN. Daarbij volg je actief de trends binnen de arbeidsmarkt en bepaal je samen met onze HR-managers de strategische recruitmentdoelen.

 

Wat neem jij mee?

 • Een hbo-diploma in de richting van Human Resources, Arbeidsmarktcommunicatie, Marketing of een gelijkwaardige opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als bureau- of corporate recruiter;
 • Beschikbaarheid van 32 tot 38 uur per week (voorkeur voor 38 uur);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Flexibiliteit en reisbereidheid naar onze parken, scholen en beurzen.

 

Verder sta je bekend om je vakinhoudelijk enthousiasme. Dit blijkt onder meer uit je up-to-date kennis en ervaring op het vlak van social media, arbeidsmarktcommunicatie, sourcing, e.d.

Wat bieden wij jou?

Werken als Recruiter bij RCN is goed voor:

 • Je portemonnee. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen €3.400 en €4.050 per maand + 8% vakantiegeld (op basis van 38 uur per week);
 • Inspraak. Er is veel ruimte voor eigen/nieuwe ideeën en initiatieven.
 • Jouw ontwikkeling. Een omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling, begeleiding en training.
 • Stabiliteit. Je begint met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid ligt er een vast contract in het vooruitzicht. 
 • De toekomst. We bieden een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, teamuitjes en korting op vakantiehuisjes en horeca.
 • Een ander. RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij.

 

Horen we snel van je?

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Heiligenbergerweg 5,
3833 AC Leusden