Medewerker klantenservice Duitstalig

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht, Leusden - Utrecht

Zoek jij een leuke baan in vakantiesferen en word jij enthousiast van het idee om samen met de gast zijn/haar perfecte vakantiebestemming uit te zoeken? Krijg je energie van contact leggen met gasten en heb je passie voor vakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt van onze gasten. Jij helpt de gast bij vragen of regelt de perfecte vakantieplek voor hen. Hierbij hoort het (telefonisch) aannemen en verwerken van reserveringen en opties en bijvoorbeeld ook het verkopen van extra services. Met vingervlug typwerk behandel je binnenkomende mails en chats. Jij bent goed op de hoogte van interne en parkspecifieke informatie om de gast altijd goed te kunnen helpen. Met jouw uitstekende Duitse skills help je met vertalingen voor onze magazines en websites. Om jouw werk goed te kunnen doen ben je op de hoogte van de laatste veranderingen op de parken en weet je welke nieuwe marketingacties er lopen. Kortom, een functie vol contact met een erg leuk product: vakanties!

 

Wie zijn wij?

Ons Contact Center, oftewel onze klantenservice, bevindt zich op het hoofdkantoor van RCN in Leusden. In de natuur, maar toch goed bereikbaar! Dit is jouw vaste werkplek, maar je mag ook gedeeltelijk thuis werken.

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, allemaal gelegen op een unieke plek. Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en onze bijdrage aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

Jij:

 • Beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Hebt werkervaring in een vergelijkbare functie als Medewerker Reserveringen of Klantenservice Medewerker;
 • Wilt graag 24-38 uur per week werken en bent onder andere minimaal één avond in de week en een weekenddag per 2 weken beschikbaar. Ook vakantieperiodes werk je graag!

Wat bieden wij jou?

 • Werken als Medewerker Klantenservice bij RCN is goed voor:

  • Je portemonnee. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de €2.300 en €2.800 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week.
  • Zelfstandigheid. Een omgeving met veel zelfstandigheid, maar waar je ook goed wordt begeleid.
  • Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, teamuitjes en korting op vakantiehuisjes en horeca.
  • Leuke collega’s. Iedereen kent elkaar en de communicatielijnen zijn kort.
  • Jouw ontwikkeling. Je kunt je talent ontwikkelen op zowel de werkvloer als via trainingen.
  • Stabiliteit. We bieden een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. En bij wederzijdse tevredenheid ligt er een vast contract in het vooruitzicht.

   

  Horen we snel van je?

Lennart Boersma
Manager kwaliteit & training
Tel. 085 040 0700

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Heiligenbergerweg 5,
3833 AC Leusden