Medewerker pizzeria

RCN de Roggeberg, Appelscha - Friesland

Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van een overheerlijke pizza, ben je altijd gastvrij en op zoek naar een actieve, afwisselende baan in de horeca? Dan ben jij onze nieuwe pizzabakker!

Jouw functie

Als pizzabakker bak je niet zomaar pizza’s, je bakt dé lekkerste pizza’s van Appelscha! Jij bent tijdens jouw shift verantwoordelijk voor het opstarten van de pizzeria, bereiden van de pizza’s, aannemen van bestellingen en het controleren van het bakproces.

Wat ga je doen?

Onze gasten kunnen in de pizzeria genieten van heerlijke pizza’s. Jij neemt hun bestellingen op en maakt deze klaar. Altijd met een glimlach - ook al is het druk en hectisch - daar moet je goed mee om kunnen gaan. Goede service leveren staat bij jou altijd voorop!

Als pizzabakker houd je je niet alleen bezig met pizzabakken. Ook zorg je ervoor dat het afhaalproces soepel verloopt. Je houdt de bestellingen in de gaten, verpakt de pizza’s en bezorgt soms de bestellingen.

Wie zijn wij?

RCN de Roggeberg in het Friese Appelscha is hét vakantiepark voor jong en oud! Dat is voor een groot deel te danken aan de prachtige en diverse natuur, een ideale omgeving voor fietsers en wandelaars. Het bospark met kronkelende bospaden ligt midden in het beschermde natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar de natuur haar eigen gang gaat. Je komt hier allerlei bosdieren tegen zoals eekhoorns, konijnen en reeën. Het vakantiepark zelf staat bol van sportieve activiteiten.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Je bent flexibel inzetbaar, werktijden in overleg. Ervaring is niet vereist, maar wel fijn!

 

Jij:

- bent minimaal 16 jaar

- bent enthousiast, vrolijk en gemotiveerd

- bent representatief en gastvrij

- hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)

- hebt bij voorkeur een EHBO/BHV-diploma

- kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. 

 

Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, in schaal 3, 4 of 5 (tussen  € 1994,65 en  € 2748,34  per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week).

Vragen over deze vacature?

Jose Geuzinge
Horecamanager
Tel. 06 82717701

RCN de Roggeberg

Vakantiepark in Appelscha | Friesland

roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha

Aan de rand van het Drents-Friese Wold, ligt RCN de Roggeberg. Met een heus klimpalenparcours is de Roggeberg geschikt voor een vakantie vol actie en avontuur. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in dit gebied.

Meer over RCN de Roggeberg
RCN de Roggeberg
Vakantiepark in Appelscha | Friesland
RCN de Roggeberg
Vakantiepark in Appelscha | Friesland
  • Aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Alex & Sammy Spetterparadijs
  • Vele fiets- en wandelknooppunten en MTB -routes