Stage online marketing

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht, Leusden - Utrecht

Een bredere online marketing stage in vakantiesfeer? We zijn op zoek naar jou! Ben jij... een zelfstandige en gezellige stagiaire? Dan lijkt het ons tof als ons op de marketingafdeling van RCN Vakantieparken - in de buurt van Utrecht - een handje komt helpen, zodat we jou álles kunnen leren over het vak. Website optimalisatie, social media, content marketing, e-mailmarketing: als online marketing stagiair draai je mee met ons enthousiaste team.

Jouw functie

Wij leren jou graag alles over online marketing én over vakanties! Denk bijvoorbeeld aan:

 • Website optimalisatie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Conversie optimalisatie
 • Social media (advertising)
 • Google Analytics
  ....én nog veel meer!

Wat ga je doen?

Naast dagelijks werkzaamheden kun je ondersteunen bij A/B testen, onderzoek je trends en ontwikkelingen en maak je analyses van reviews. Heb je een bredere interesse in marketing? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden om ook daar meer over te leren en verder in te groeien!

Ten slotte: werken in vakantiesferen heeft natuurlijk veel fijne voordelen. Eén daarvan is zien hoe jouw marketingactiviteiten in praktijk worden gebracht óf gewoon even sfeer proeven op één van onze parken door middel van een parkbezoek met collega's. Leuk, gezellig én leerzaam!

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor is een indrukwekkend pand in Leusden. We zijn een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers en op onze marketingafdeling werk je samen met 15 andere marketeers.

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

Jij:

 • je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • bent goed in het schrijven van pakkende teksten
 • bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor je stage
 • hebt een pré als je de Engelse, Franse en/of Duitse taal beheerst
 • bent op dit moment bezig met een (HBO-)opleiding op het gebied van (marketing)communicatie, toerisme of een andere aansluitende opleiding

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En extra fijn: een stagevergoeding van €525,00 per maand op basis van 38 uur per week, plús tegemoetkoming in de reiskosten. De start en duur van je stage is in overleg. 

Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Mario van Ginkel
Online Marketeer
Tel. 0881665017

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Heiligenbergerweg 5,
3833 AC Leusden