Stagiair(e) ICT

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht, Leusden - Utrecht

Zoek jij een gevarieerde ICT stage waarbij je écht het verschil kunt maken? Lees snel verder! 

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ben jij onderdeel van het ICT team. Binnen dit team ga je meer leren over werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer. Daarnaast kun je verwachten dat je verschillende leuke projecten mag (helpen) realiseren. Ook zal je meedraaien in de dagelijkse activiteiten van gezelligheid, helpdesk en af en toe ga je natuurlijk ook mee naar één van onze mooie parken!

Wie zijn wij?

RCN is een erkend leerbedrijf en bestaat uit 18 prachtige vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Jouw voornaamste werkplek wordt ons indrukwekkende kantoor in Leusden. Dit is goed bereikbaar én lekker in de natuur! Daarnaast besteedt RCN haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken! Jij een glimlach, zij een glimlach!

 

Het ICT Team van RCN bestaat uit 7 mensen en is verantwoordelijk voor alle ICT gerelateerde taken binnen RCN. Resultaten behalen staat bij hen hoog in het vaandel, maar gezelligheid ook. Op een warm welkom kun je dus zéker rekenen!

Wat vragen wij?

  • Jij doet een ICT gerelateerde studie en kunt niet wachten om met jouw stage bij RCN te starten;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

RCN biedt jou een ontzettend leuke stageplek. Je komt niet alleen in een leuk team te werken maar ook op de mooiste locaties! Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om te innoveren, zelfstandig (onder begeleiding) projecten op te zetten en uit te voeren.

 

Je stagevergoeding is 525 euro per maand op basis van 38 uur per week. 

 

Horen we snel van je? 

Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Bastiaan 3 HR

Vragen over deze vacature?

Bastiaan Spaapen
Manager ICT
Tel. 0343 513 547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Heiligenbergerweg 5,
3833 AC Leusden