Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Assistent Controller

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij toe aan een tweede stap in je loopbaan op het gebied van Finance & Control? Ga dan bij ons aan de slag als Assistent Controller in de recreatiebranche.

Wie zijn wij?

RCN beschikt over 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat ga je doen?

Ons Finance-team wordt vanuit Nederland aangestuurd en is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie voor al onze vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland.  


Als Assistent Controller ben je de rechterhand van de Controller, tevens jouw leidinggevende. Je assisteert in het opstellen van de jaarrekening, je bereidt de winst- en verliesrekeningen voor en je onderhoudt samen met de Controller het contact met onze accountants en andere externe relaties. Daarbij ga je ook aan de slag met het opstellen van fiscale aangiftes. Er komen op korte termijn en in de toekomst diverse uitdagende financiële projecten die jij zelfstandig en/of in teamverband gaat oppakken. Verder ben je in staat volledig en zelfstandig de administratie voor Nederland, Frankrijk en Duitsland uit te voeren, je verwerkt onder andere betalingen in ons reserveringssysteem en participeert in het inkoopproces.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste collega met een goed boekhoudkundig en analytisch inzicht die onze Finance afdeling komt versterken. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een financiële rol en/of bent toe aan een tweede stap. In deze rol pak je je verantwoordelijkheid en ga je nauwkeurig te werk. Je bent bekend met geautomatiseerde financiële systemen en maakt nieuwe zaken snel eigen. Je behoudt het overzicht en bent doortastend. Je gaat door tot die cijfers achter de komma kloppen en wil graag weten hoe alles in elkaar zit. Je skills op het gebied van Microsoft Office, met name Excel, zijn goed ontwikkeld.


Wat neem jij mee?

 • Een HBO-diploma in de richting van Bedrijfseconomie/Accountancy of een gelijkwaardige opleiding;
 • Minstens 3 jaar ervaring in een financiële rol en/of je bent toe aan je volgende stap;
 • Een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week (4 dagen);
 • Een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het is een pré als je kennis hebt van de Franse en/of Duitse taal;
 • Goede kennis van Microsoft Office;
 • Kennis van AFAS Profit is een pré;
 • Flexibiliteit om enkele keren per jaar te reizen naar onze parken.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris in schaal 8 (doorgroei mogelijk) en arbeidsvoorwaarden conform CAO Recreatie;
 • Een uitdagende, veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie;
 • Een omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling, begeleiding, training, coaching en feedback;
 • Veel ruimte voor eigen/nieuwe ideeën;
 • En natuurlijk leuke personeelskortingen!
 • Goede pensioenregeling bij PFZW
Solliciteren
Sluitingsdatum: vrijdag 31 december 2021
20190627 RCN - Melvin HR

Vragen over deze vacature?

Melvin van Wijk
Financial Controller
Tel. 0343 513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail