Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

RCN is op zoek naar nieuwe parkmanagers

Algemeen Nederland, Maarn - Utrecht

Wil jij het vakantiegevoel vast blijven houden?!
RCN is op zoek naar nieuwe parkmanagers

Ben jij werkzaam in het bedrijfsleven en heb je verstand van goed leiderschap en het voeren van een goede bedrijfsvoering? Weet jij teams in beweging te krijgen en resultaten te behalen? En ben je toe aan eens een hele andere werkomgeving waarbij je altijd met vakantie bezig bent? Dan is dit een unieke kans en nodigen wij jou graag uit om bij ons te solliciteren!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe parkmanagers voor een van onze mooie parken en komen dan ook graag in contact met jou.

Wie zijn wij?

Een verblijf bij RCN Vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeer- en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat wij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren. Wanneer onze gasten bij ons vakantie vieren, zorgen zij niet alleen voor hun eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Onze christelijke oorsprong vertalen wij in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van onze vakantieparken. Delen van vakantieplezier. Delen van gastvrijheid. En dus ook het delen van onze winst. Daarmee dragen we met z’n allen een steentje bij aan een maatschappij waarin iedereen kan genieten van rust, ruimte en natuur. RCN: Goed voor elkaar!

Jouw functie

Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering naar bezettingsgraad, overall parkkosten, inzet van personeel, relatiebeheer met lokale- en provinciale overheid, kwaliteit van dienstverlening en een optimale gastbeleving.

Wat ga je doen?

De functie van parkmanager is zeer divers en grofweg samen te vatten in:


Dagelijkse leiding
Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij de hoofden van de afdelingen Ontvangst & Veiligheid, Technische dienst & Groenvoorzieningen en Horeca & Recreatie aan.  Je stuurt op een optimale bezettingsgraad, bewaakt de begroting en je hebt aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je weet het personeel te motiveren en inspireren in het behalen van de door jou uitgezette koers.
Op de landelijke parkmanagers-, commissievergaderingen en bijeenkomsten van het servicekantoor is er volop mogelijkheid om kennis en ervaringen met collega’s uit te wisselen. Van elkaar leren is hier de agenda.

Optimale dienstverlening
Jij bent de ambassadeur van het park en dat straal je uit richting onze gasten. Je gaat voor een optimale dienstverlening en onderneemt actie op de wensen en feedback van onze gasten. Een unieke vakantiebeleving is jouw streven maar de veiligheid, rust en orde heeft ook jouw aandacht.

 

Onderhouden netwerk
Je kent het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, provincie en bedrijfsleven. Je kent de ontwikkelingen in de regio en betrekt lokale maatschappelijke initiatieven. Je werkt actief samen met de lokale aanbieders op het park.

Bezorgt dit bij jou een glimlach op het gezicht en kijk je er naar uit om met jouw ondernemerschap, leidinggevende skills en servicegerichtheid onderdeel te zijn van RCN? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Het verhaal van RCN is jou op het lijf geschreven: je kunt je identificeren met onze kernwaarden, onze christelijke DNA en straalt deze actief uit.
 • Minimaal 5 jaar managementervaring in het bedrijfsleven of in de hospitality / recreatie.
 • Naast de Nederlandse taal schakel je ook snel over in het Engels en Duits. Toch nog niet helemaal? Dan is het voor jou geen probleem om deze taal snel eigen te maken.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Organisatorisch sterk met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel daarentegen wel.
 • Vakantie bieden zoals je zelf een vakantie zou willen beleven: servicegerichtheid is een begrip waar jij elke dag mee opstaat.
 • Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.
 • Je pakt graag je verhuisdozen in om te komen wonen in de prachtige villa die we je bieden op ons mooie park.
 • Je draait mee in de telefoondiensten.
 • Het hebben van een VOG is een vereiste.

Wat bieden wij jou?

 • Goed voor elkaar! Werken in een organisatie waarin je er écht toe doet door het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
 • Werken en wonen op een van de mooiste plekken in Nederland. Al onze parken liggen op unieke locaties.
 • De ruimte om jouw ondernemerschap toe te passen en uiteraard volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • Onderdeel van een enthousiast en hecht team.
 • Een marktconform salaris binnen de branche.

Het maken van een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
*
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Nikki Matthijssen
HR medewerker
Tel. 0343 513 547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail