Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Stagiair Finance (voorjaar 2020)

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij die financiële whizzkid met een passie voor cijfers en op zoek naar de leukste financiële stageplek van Nederland? Kom dan bij ons werken als stagiair finance voor de mooiste vakantieparken in Nederland en Frankrijk. Een supertoffe stageplek vol afwisseling en mogelijkheden én altijd een vakantiegevoel!

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos op een paar kilometer afstand van RCN het Grote Bos. Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. 

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

Als stagiair finance draai je volledig mee op deze afdeling. Je ondersteunt je collega’s bij alle werkzaamheden die komen kijken op een financiële afdeling. Je helpt mee om te zorgen dat alles goed is georganiseerd en optimaal presteert.

Wat ga je doen?

Je leert alles over het verzorgen van de financiële administratie van een groeiend succesvol commercieel bedrijf. Je werk is heel afwisselend. Geen dag is hetzelfde en je doet zo heel veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van superleuke collega’s. Je verwerkt inkoopfacturen van diverse parken en helpt met het verwerken van de banken in de financiële administratie en de verdere digitalisering van onze afdeling. De betalingen van onze gasten verwerk je in onze reserveringssoftware en je zet crediteurenbetalingen klaar. Bij ons krijg je genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van finance verder te leren.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.

Jij:

  • bent minimaal 16 jaar
  • bent leergierig
  • werkt gedreven en nauwkeurig
  • bent analytisch
  • bent commercieel ingesteld
  • beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • kunt goed zelfstandig en in teamverband werken
  • volgt een opleiding MBO Bedrijfsadministrateur (niveau 4) of soortgelijks
  • kunt een recente vog (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage in een hecht team van collega’s voor de gezelligste vakantieparken in Nederland en Frankrijk. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

Lees hier de veelgestelde vragen over stage lopen bij RCN.

Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
*
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Melvin HR

Vragen over deze vacature?

Melvin van Wijk
Financial Controller
Tel. 0343 513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail