Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Stagiair Finance / Financieel administratief medewerker

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij op zoek naar een stageplek op de financiële administratie? En ben jij geïnteresseerd om de facetten van de financiële administratie van dichtbij te mogen ervaren bij de leukste werkgever binnen de recreatiebranche? Kom dan bij ons werken als stagiair voor de mooiste vakantieparken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Bij RCN Vakantieparken bieden wij jou een geweldige stageplek vol afwisseling en mogelijkheden.

Jouw functie

Als stagiair financieel administratief medewerker draai je volledig mee op de afdeling Finance. Je ondersteunt je collega’s bij alle werkzaamheden die komen kijken op deze afdeling waarbij je bijvoorbeeld leert zelfstandig de debiteurenmail te beheren. Je helpt mee om te zorgen dat alles goed is georganiseerd en wordt verwerkt. Daarbij zijn we continu aan het optimaliseren en wordt jouw nauwlettende blik en scherpzinnigheid gewaardeerd.

Wat ga je doen?

Je leert alles over het verzorgen en beheren van de financiële administratie van een groeiend succesvol commercieel bedrijf in de recreatiebranche. Je dagelijkse werk is heel afwisselend maar omvat ook repeterende taken. Geen dag is hetzelfde en je doet veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van enthousiaste collega’s. Je verwerkt inkoopfacturen van diverse vakantieparken, je zet crediteurenbetalingen klaar en verwerkt de betalingen van onze gasten in de reserveringssoftware.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.

Jij:

  • bent minimaal 16 jaar
  • bent leergierig
  • werkt gedreven en nauwkeurig
  • bent analytisch
  • beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • kunt goed zelfstandig en in teamverband werken
  • volgt een opleiding MBO Bedrijfsadministrateur (niveau 4) of soortgelijks
  • wilt minimaal 3 dagen per week stage lopen
  • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage in een hecht team van collega’s voor de gezelligste vakantieparken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Je krijgt veel ruimte waardoor je mate van zelfstandigheid zal groeien en het nemen eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten (o.b.v. 5 dagen per week). Start en duur van je stage in overleg.

 

Ben je enthousiast om bij ons te komen werken of wil je meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Marleen Lingsma, assistent controller of neem een kijkje op werkenbijrcn.nl

Solliciteren
Sluitingsdatum: donderdag 1 juli 2021
Vul hier niets in a.u.b.
Marleen Lingsma 1

Vragen over deze vacature?

Marleen Lingsma
Assistent Controller
Tel. 0343 513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wegens drukte door de toegenomen vraag naar vakanties, zijn onze openingstijden tijdelijk aangepast. Ons Contact Center is van maandag t/m zondag bereikbaar tussen 09:00 en 16:00. Wij doen onze uiterste best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Tip: wij raden je aan om op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail