RCN la Bastide en Ardèche | Kampeerplaats

  • 6 ampère stroom
  • Watertappunt in de buurt
  • 1 huisdier toegestaan
8 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN la Bastide en Ardèche | Kampeerplaats

  • 6 ampère stroom
  • Watertappunt in de buurt
  • 1 huisdier toegestaan

Het prachtig begroeide terrein bied ruim opgezette en schaduwrijke kampeerplaatsen, alle voorzien van elektriciteit aansluiting met in de buurt een watertappunt.

 

Het sanitairgebouw aan de rand en het schitterende sanitairpaleis in het midden van de camping bieden alle comfort en hygiëne die je kunt wensen.

 

Naast individuele was- en douchecabines, toiletten, was- en afwasplaatsen beschikken beide sanitairgebouwen over extra voorzieningen voor gehandicapten en is er baby-/kindersanitair aanwezig.

 

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi. 

Faciliteiten
Stroomvoorziening
Elektra 16 ampère stroom

Gemiddelde beoordeling

358  Beoordelingen, RCN la Bastide en Ardèche | Kampeerplaats
8 Beoordeling
Algemene indruk
9
Inrichting en comfort
9,1
Netheid en hygiene
8,9
Ligging
9
Ligging
8,4
Sanitair
7,4
Voorzieningen
8

Persoonlijke beoordelingen

Prima voor elkaar op een paar puntjes na
27-6-2022
Wij hebben genoten van onze vakantie, heb echter een punt ; de winkel is in het voorseizoen van 8.00 tot 10.00 uur s' morgens geopend. Als je brood of iets anders wilt kopen moet je voor 10.00 uur zijn, is te vroeg. De Horeca is op maandag en dinsdag gesloten, zelfs niet een ijsje te koop overdag.
Prima
24-6-2022
Grote kampeerplekken, prima sanitair, horeca zou eerder in de middag open mogen zijn,
Algemene indruk
8
Inrichting en comfort
8
Netheid en hygiene
8
Ligging
8
Hele fijne camping
23-6-2022
- Ploeg
Ondanks dat we na zes uur aankwamen, mochten we een plek uitzoeken. Dat was best moeilijk kiezen. Er waren zoveel mooie grote plekken🤭 nr 298 werd het. Mooi dicht bij het sanitair gebouw, maar er ook niet pal op. Wat wel erg jammer was, het strand was niet aangelegd en daar waren we toch wel een beetje op afgekomen. Dus dat werd niet zwemmen in de rivier. Erg moeilijk om er in te komen over allemaal dikke stenen. Mijn man nog uitgegleden toen het het toch wou proberen. Dus werd het het zwembad of met de auto naar Vallon- pont- d'ark. Sanitair gebouw is prachtig en schoon. Top👍 Zwembad ook lekker met veel bedden. Het eten viel ons tegen. De tomatensoep was meer water dan soep. De schnitzel was wel goed, de championroomsaus moet je niet vergelijken met die uit Nederland. Toetje was heerlijk. Aardig personeel. Wel aan een drukke weg . We hebben hier 14 dagen met veel plezier gestaan. 👍
Algemene indruk
9
Ligging
9