RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats

  • Gratis toegang tot ons Aquaparc la Pique
  • 10 ampère | eigen stroomtoevoer
  • Waterkraan op of zeer dicht bij plaats
  • 1 huisdier toegestaan
8.1 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.1 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats

  • Gratis toegang tot ons Aquaparc la Pique
  • 10 ampère | eigen stroomtoevoer
  • Waterkraan op of zeer dicht bij plaats
  • 1 huisdier toegestaan

Op RCN le Moulin de la Pique kampeer je op een idyllisch landgoed. De kampeerplaatsen zijn ruim en allen voorzien van 10 ampère stroom en water aan- en afvoer op de plaats of in directe nabijheid.

De plaatsen zijn ruim en gunstig gelegen. Je kunt er lekker in de zon zitten, maar ook de schaduw opzoeken, daar zorgen de vele bomen wel weer voor.

En voor de liefhebbers van het echte kampeergevoel zijn er gezellige plaatsen aan het grote speel- en sportveld of aan de visvijer.

3 van de 4 moderne betegelde sanitairgebouwen beschikken naast individuele was- en douchecabines, toiletten, was- en afwasplaatsen, over extra voorzieningen voor gehandicapten en een baby verzorgruimte.

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

 

Faciliteiten

Gemiddelde beoordeling

292  Beoordelingen, RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats
8,1 Beoordeling
Algemene indruk
8,6
Inrichting en comfort
8,4
Netheid en hygiene
7,5
Ligging
8,6
Ligging
8,4
Sanitair
7,5
Voorzieningen
8,1

Persoonlijke beoordelingen

Fijne, gezellige, warme camping
19-8-2022
Erg fijn speelveld Fijn uitgangspunt voor uitjes in de Dordogne Sanitair niet goed schoongemaakt Auto's ook in de avond/ nacht op camping,!
Mooie camping met vriendelijk personeel, maar erg vies sanitair wat een zeer negatieve stempel op onze vakantie heeft gedrukt.
18-8-2022
- Dekker/Kroneman
De opzet van de camping is mooi en het personeel is erg vriendelijk. Het sanitair was ronduit smerig, echt heel vies. We hebben hier meermaals een klacht over ingediend net zoals vele ander kampeerders. Helaas werd hier onvoldoende mee/ aan gedaan. Af en toe deed iemand een inspectierondje maar er kwam geen structurele oplossing. De jonge dames van de schoonmaak zaten meer op hun mobiel en zelfs nadat we hen letterlijk hebben laten zien dat er poep aan de randen en bril van de wc zat, deden ze er niks aan. Dagen later zat het er nog op/aan. Pas na een nieuwe klacht bij de receptie werd het schoongemaakt. Er moet gewoon meermaals per dag worden schoongemaakt. Niet 2 keer per dag. Dat is te weinig. Het sanitair gebouw was ook veel te klein voor het aantal kampeerders. Verder was het afwaswater lauw. Door de hitte lag de hele camping in het zwembad en daar is het zwembad niet op gemaakt. Daar is het te klein voor. Daardoor was het extreem druk, je stond hutje mutje. Ook was het water daardoor erg vies, er lag een hele gele waas over het water. Er zijn te weinig wasmachines, je staat soms een uur te wachten. Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. De animatie is leuk en werkt hard. Omdat Hygiëne niet hieronder als cijfer gegeven kan worden hebben we dat onder accommodatie gezet. We hadden een kampeerplek en niet echt een accommodatie maar aangezien we de hygiëne/sanitair wel een beoordeling willen geven hebben we het onder accommodatie beoordeeld.
Algemene indruk
8
Netheid en hygiene
3
Ligging
8
Ruime plek
18-8-2022
- Basten
Erg mooie kampeerplaats. Toch vragen wij ons af waar de 5 sterren vandaan komen. Sanitairgebouw is niet echt schoon, toiletten bij het zwembad al helemaal niet. Zwembad is erg leuk maar de trap naar de glijbanen toe ook niet schoon. De winkel op de camping stelt er niks voor, is heel klein. Eten bij het restaurant voor is erg lekker en het animatieteam is echt top.