Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veilig op vakantie naar Frankrijk

Alle informatie over je verblijf in deze periode

Alle campings in Frankrijk zijn open. 
De grenzen in Frankrijk zijn geopend voor toerisme uit onder andere Nederland. Op RCN Domaine de la Noguière, Belledonne en Val de Cantobre na liggen al onze campings in Frankrijk in door het Ministerie van Buitenlandse zaken verantwoorde vakantiegebieden (code geel). Wil je op vakantie naar RCN Domaine de la Noguière, RCN Val de Cantobre of RCN Belledonne (code oranje) of heb je al een vakantie gepland staan op deze camping, kijk dan op de informatiepagina van RCN Domaine de la NoguièreRCN Val de Cantobre of RCN Belledonne.

Kom je op vakantie bij RCN in Frankrijk dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Franse overheidsinstanties aan en volgen wij deze ook op de voet, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Zo proberen wij voor iedereen, gasten en medewerkers, een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op een RCN Vakantiepark in Frankrijk ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Dit seizoen 4 campings langer geopend

De campings le Moulin de la Pique, la Bastide en Ardèche, Val de Cantobre en les Collines de Castellane zullen extra lang geopend blijven. Val de Cantobre en les Collines de Castellane zijn geopend tot 18 oktober en le Moulin de la Pique en la Bastide en Ardèche zijn geopend tot en met 1 november. 

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN heeft getroffen voor een vakantie in Frankrijk

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten dringend deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten worden dringend verzocht gepaste afstand (1 meter) te houden tot andere gasten en de medewerkers van RCN. In Frankrijk geldt dat kinderen van 7 jaar en ouder ook die afstand onderling moeten bewaren. Voor kinderen t/m 6 jaar geldt deze regel niet meer. 
  • RCN la Bastide en Ardèche en le Moulin de la Pique zijn geopend tot 1 november en bieden in de herfstvakantie minimaal 5 dagen in de week een animatieprogramma aan! De maximale groepsgrootte is 10 personen, de animatieprogramma's zullen hierop worden aangepast.
  • Het terras en de brasserie zijn (op reservering) geopend, met een afstand van minimaal één meter tussen de tafels.
  • De speeltuinen zijn  geopend. Ook hier geldt de 1 meter afstand maatregel en geldt er een maximum capaciteit voor het aantal personen dat tegelijk in de speeltuin aanwezig mag zijn. Die capaciteit is afhankelijk van de grootte van de speeltuin (1 persoon per 4 vierkante meter).
  • De zwembaden zijn toegankelijk. De maximale capaciteit is beperkt tot 1 persoon per 4 vierkante meter. Bij drukte kan er besloten worden te werken met tijdslots van 30 minuten. De zwembaden worden 's ochtends en' s middags grondig gedesinfecteerd en zijn dagelijks geopend op de volgende tijden: 9.00 - 13.00 uur en 14.00 - 20.00 uur. Ligstoelen zullen bij het zwembad niet aanwezig zijn.

  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
  • Mondkapjes zijn vanaf 11 jaar nodig. Op 13 juli is door de Franse overheid besloten dat het dragen van een mondkapje in alle gesloten ruimtes verplicht is. Neem ze al mee als je naar Frankrijk gaat, je hebt ze nodig in bijvoorbeeld de receptie, sanitairgebouwen, restaurants of bij een tankstation.

 

Alle informatie over je verblijf in deze periode per park: 

Hier vind je per park alle nuttige informatie over je aankomst op het park, de faciliteiten en maatregelen, maar ook kampeer- en verhuurinformatie.

 

 

Kamperen of een accommodatie huren?
Kamperen in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk is mogelijk. In de sanitairgebouwen staan de voorschriften over het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes duidelijk aangegeven. Ook gelden er regels voor het maximaal aantal personen binnen het sanitairgebouw en wordt in Frankrijk geadviseerd gebruik te maken van een mondkapje in openbare binnenruimtes. 
Bekijk hier al onze kampeerplaatsen

Een huisje huren

Een huisje huren

Al onze accommodaties in Frankrijk zijn omgeven door veel ruimte om de accommodatie heen.

Ik heb een recreatie-voucher

Ik heb een recreatie-voucher

Heb jij je vakantie geannuleerd tussen 13 maart en 1 juli 2020? Dan heb je een recreatie-voucher ontvangen t.w.v. het reeds betaalde bedrag. Met de voucher kan je een nieuw verblijf bij RCN boeken met aankomstdatum tot 30 september 2021. Dit nieuwe verblijf dient uiterlijk 12 maanden na je oorspronkelijke aankomstdatum geboekt te zijn.

Lees hier alles over het inleveren van de voucher en de voorwaarden

Vakantie omboeken; geheel gratis

Vakantie omboeken; geheel gratis

Is jouw vakantie bij RCN al geboekt en wil je de boeking aanpassen? Bij ons kun je 1x kosteloos* omboeken naar een van onze andere parken. Neem hiervoor contact op via: 085 0400 700Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid tot 3 dagen voor aankomst. Omboeken is gratis, m.u.v. eventuele extra kosten door prijsverschil. Er wordt geen restitutie gegeven. 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail