Sky Ballonvaarten

Wees welkom aan boord

Sinds 1984 is Sky Ballonvaarten (voorheen Virgin Balloon Flights) gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaart-arrangementen voor bedrijven en consumenten. Jaarlijks brengt Sky Ballonvaarten ruim 5.000 passagiers in hogere sferen. 100% veiligheid en optimaal genot van de passagiers staan daarbij voorop. Het team van Sky Ballonvaarten neemt tijd voor je vragen en vertelt je met veel plezier meer over de wondere wereld van de ballonvaart.

Als je gekozen hebt voor een ballonvaart in de avond, word je circa 2,5 uur voor zonsondergang op de opstijglocatie verwacht. Bij ochtendvaarten beginnen we op het tijdstip dat de zon opkomt. De exacte tijd en verzamelplaats worden voorafgaand aan de ballonvaart aan je bevestigd.

Bij het opstijgveld maak je kennis met de ballonpiloot en het grondteam. De piloot vertelt je hoe je ballonavontuur zal verlopen en wat er van jou verwacht wordt. Geen zorgen, want jouw rol is niet veel meer dan je knieën buigen bij de landing en in de mand blijven tot de piloot zegt dat je uit mag stappen. Onze piloten zijn geselecteerd op hun sociale vaardigheid, ervaring en vakkundigheid. Je kunt dan ook 100% vertrouwen op je piloot.

Na de instructie van de piloot bouw je de ballon samen met het grondteam op. De ventilator vult de ballon met koude lucht. Je zult je verwonderen over de grootte van de ballon. Dan ontsteekt de piloot de branders om de koude lucht in de ballon op te warmen. Sierlijk en statig komt de enorme ballon overeind. Dan gebaart de piloot je om in te stappen en ben je nog maar enkele ogenblikken verwijderd van een prachtig avontuur.

Kijk voor geplande vaarten op de website. Als je bij boeken aangeeft dat je via RCN de Flaasbloem komt, krijg je 10% korting. 

Sky Ballonvaarten

Gilzerbaan 495

5032 VD, Tilburg

Nederland