Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Het Vulkaanbike Trailpark

Bij RCN Laacher See

In de Eifel kun je behalve genieten van de prachtige natuur, relaxen en genieten van rust, ook perfect terecht voor een actieve vakantie, lang weekend of een dagje uit.

Voor wie lekker actief wil zijn kan in de Eifel perfect terecht voor o.a. wandelingen en fietstochten. Er zijn vele wandelroutes en fietsroutes. Zowel de beginnende en recreatieve wandelaars en fietsers en ook de gevorderde of doorgewinterde wandelaars en fietsers kunnen in de Eifel alle kanten uit.

Voor de Mountainbike of MTB liefhebbers is de Eifel bij uitstek zeer geschikt. Het VulkanBike Trailpark is een absolute aanrader. Of je nu ervaren bent op de mountainbike en moeilijke trajecten niet uit de weg gaat of je bent een beginner en wil het nog rustig en voorzichtig aan doen, in het Vulkaanbike Trailpark in de Eifel kun je alle routes vinden.

Het VulkanBike Trailpark is het MTB paradijs van de Eifel volgens vele liefhebbers. Het park biedt met een totale oppervlakte van 500 vierkante kilometer en een wegennet van 750 kilometer veel en afwisselende mogelijkheden voor de MTB-er. Het ideale gebied voor een vakantie of een trip naar de Eifel met je mountainbike dus.

Voor meer informatie of het uitzetten van een route in het VulkanBike Trailpark in de Eifel kun je terecht op de website van het VulkanBike Trailpark.

Adembenemend mooie routes!
Mountainbiken bij RCN Laacher See is zeker de moeite waard!
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Laacher See
Am Laacher See L 113, 56653 Wassenach
Stuur een e-mail
Binnen 3 dagen krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail