Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

WiFi op je vakantie

Gratis WiFi bij RCN Vakantieparken

Wil je ook op vakantie online zijn? We bieden onze gasten in 2020 de WiFi voor 1 device (apparaat) gratis aan op onze parken in Nederland en Frankrijk. Om WiFi op meerdere apparaten te ontvangen kun je kaartjes kopen op de receptie. De tarieven van deze extra kaartjes vind je verder op deze pagina. 

Het WiFi-netwerk wordt zorgvuldig onderhouden. De dekking is zo optimaal mogelijk, maar een 100% dekking kunnen wij helaas niet garanderen.  De intensiteit van het gebruik van het netwerk, gebruik in de caravan of camper etc. of zelfs het weer hebben invloed op het dekkingsniveau. ’s Avonds kan het internet minder snel zijn, omdat veel gasten gebruikmaken van WiFi. Rondom het hoofdgebouw is het bereik het beste.

Vanwege een unieke ligging is een lokale digitale infrastructuur zeer beperkt op RCN les Collines de Castellane en RCN Port l'Epine. Op RCN les Collines de Castellane is, ondanks de unieke ligging in een natuurgebied, een redelijke wifivoorziening rondom het hoofdgebouw.

Je kunt internet gebruiken voor e-mail en bijvoorbeeld het bezoeken van websites. Het is minder geschikt voor het kijken van video’s via het internet.

Vanaf 1 januari 2021 is de WiFi gratis voor alle devices (apparaten).

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Bastide en Ardèche
1 Route d'Ales-D111 Sampzon, 07120 Ruoms
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail