Lekker eten Brasserie 't Smokkelstrand in Chaam
RCN de Flaasbloem

Onze sfeervolle brasserie

Je bent van harte welkom bij brasserie 't Smokkelstrand. Voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplank of een heerlijke sorbet. 

Binnentuin met pizzaterras

Zelf pizza's bakken in een steenoven

Is er binnenkort een feestje of wil je eens een gezellige avond met vrienden of familie organiseren? Maak dan eens gebruik van ons pizzaterras gelegen in onze binnentuin! Heerlijk zelf het deeg uit rollen of toch voor het gemak een kant en klare bodem gebruiken? Beide opties zijn bij ons mogelijk! Alleen de basis ingrediënten of toch het luxe pakket? De keuze is aan jou. Je kunt het pizzaterras reserveren vanaf 30 personen.

 

Ben je klaar met het versieren van de pizza, dan staat er een traditionele op hout gestookte oven voor je klaar. Hier is het de kunst om de pizza door middel van een vloeiende beweging en genoeg bloem van de schep te laten glijden. Door hierna de pizza regelmatig te draaien wordt hij prachtig goudbruin! Loopt het water je ook al in de mond?