klimpark Hesselingen

Kom jij helemaal tot de top?

Op het ruime buitenterrein van Bad Hesselingen in Meppel staat een fantastisch klimpark! Er zijn gevarieerde parcoursen op hoogtes van 1, 4, 7 en 10 meter en een klimtoren. Ook een vertrouwenssprong, abseilen, tokkelen en kratstapelen zijn opties.

Aan de achterkant van de toren is een uitdagende klimwand gemaakt. Deze is voorzien van allerlei greepjes in verschillende kleuren waar je je handen en voeten op kunt zetten. Kies je ervoor om alle greepjes te gebruiken of ga je voor de route met alle greepjes van één kleur? Je mag het allemaal zelf doen… Wie komt er tot aan de top?

Een andere manier om de klimwand te bedwingen is via een abseil. Hierbij zak je zelfstandig aan een touw geleidelijk helemaal van boven naar beneden tot je weer met beide benen op de grond staat. Beetje bij beetje of in één snelle roetsj? Je bepaalt het voor een groot gedeelte zelf. Het klimmen is voor jong en oud, de parcoursen zijn vanaf 1 meter (voor kids tot 130 cm groot) tot wel 10 meter hoogte, met een super gaaf uitzicht. Je klimt altijd gezekerd en onder ervaren begeleiding.

Het is mogelijk het klimmen en zwemmen te combineneren. Er zijn diverse tarieven voor de verschillende mogelijkheden.

Klimavontuur Meppel

Badweg 1

7944 HJ, Meppel

Nederland