Speelboerderij De Drentse Koe

Speelplezier voor jong en oud

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’.

Het buitenterrein biedt diverse speeltoestellen, springkussens, traptrekkers, mammoet skelters, grote zand/waterbak, kabelbaan en een dierenweide met konijnen, geiten, ezels, pony’s en kippen.
In de verwarmde speelschuur bevindt zich o.a. een discodansmat, unieke speelmanege, bouwzolder, klim- en glijtoren en glow in the dark benedenverdieping met o.a. Pannavoetbal en Oud Hollandse spelen.

De waterspeelplaats is geopend bij mooi weer (circa 20 graden) bevindt zich in de voormalige koeienstal en is een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen. Door het unieke design van de toestellen, passen ze geheel in het thema van de boerderij. De waterspeelplaats is dus géén zwembad en vanuit dat oogpunt veilig voor kleine kinderen. Vergeet niet zwemkleding en een handdoek mee te nemen 

Kortom: zowel buiten als binnen is er volop vermaak voor een hele dag plezier bij mooi en minder mooi weer. De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie, geschikt voor kinderen t/m + groep 6.

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

Wolddijk 23

7961 NA, Ruinerwold

Nederland