De Kinderbelevingspaden

Beleef de natuur met de kinderbelevingspaden! In de buurt van de Jagerstee worden verschillende avonturen en routes georganiseerd, speciaal voor kinderen en families. Van edelherten tot everzwijnen en van vogels tot muizen, je spot ze allemaal. Soms zie je ze lopen of vliegen, maar meestal vind je sporen. 

Tijdens de route zijn er verschillende opdrachten die de kinderen kunnen uitvoeren. Het doel is om alles te leren over het bos, het wild en de heide. Daarnaast vind je onderweg verschillende natuurlijke speelelementen, zoals boomstammen. Zo wordt bewegen en actief buiten zijn gestimuleerd!

De routes herken je aan de hertengeweien, zwijntjes en de vogelhuisjes. Deze wijzen je de weg. Je moet goed speuren, want ze hangen in de bomen! Alle routes komen langs de wildkijkwand, waar je het pad mag verlaten en stilletjes door de wand kunt kijken of er wilde dieren in de buurt zijn. Misschien spot je wel everzwijnen of edelherten! Op dit punt kun je er ook voor kiezen om op een ander pad over te stappen.

De Zwijnenroute 
Het zwijnenpad begint bij het pannenkoekenrestaurant De Ossenstal. 
Ossenweg 10, 8161 PZ Epe
Tel. 0578-610199

De Hertenroute
Het hertenpad start bij Brasserie Floor. 
Dellenweg 109, 8161 AJ Epe
Tel. 0578-614455

De Vogelroute
Het vogelpad start bij ons vakantiepark, de Jagerstee. 
Officiersweg 86, 8162 NR Epe
Tel. 0578-613330
Veel plezier!

 

 

RCN de Jagerstee

Officiersweg 86