Junglepark Pantropica

Ervaar verre werelddelen van dichtbij

Stel jouw kompas af op Junglepark Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 m² tropische tuinen.

Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen en ontdek vele soorten bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige koikarpers.

Spot duizenden kleurrijke vlinders in de grootste vlindertuin van Europa, droom weg onder een wolk van ontelbare ‘zwevende’ bloemen, voer zelf de clowneske papegaaitjes en laat de avonturier in jou los in de spectaculaire junglespeeltuin. Schrik ondertussen niet van voorbij roetsjende aapjes, enorme riviermonsters en sissende slangen…

Het Junglepark Pantropica heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit. Naast de bewonderenswaardige tropische tuinen kun je heerlijk orchideeën, souvenirs en sfeerartikelen shoppen in onze moderne winkel. Even uitrusten onder het genot van een lekker drankje en/of een (warme) maaltijd kan in het sfeervolle serrerestaurant of in de ‘zwevende’ bloementuin. Het Junglepark Pantropicais een avontuurlijke belevenis voor jong en oud, geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

 

Junglepark Pantropica

Oosterringweg 34

8315 PV, Luttelgeest

Nederland