Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Heerlijk genieten met de feestdagen

RCN de Schotsman

Wat leuk dat je de feestdagen doorbrengt op RCN de Schotsman. We maken graag je verblijf nóg feestelijker. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een kerstmenu en gourmetten in je bungalow. 

Het is tijdens de jaarwisseling tussen 31 december 18:00 uur en 1 januari 02:00 uur toegestaan vuurwerk af te steken op het park, bij voorkeur aan de waterkant. Daarnaast vragen wij dit uiteraard veilig te doen en de volgende dag het vuurwerkafval veilig en netjes op te ruimen.

 

Maak je vakantie nog leuker
Op RCN de Schotsman
Kerstmenu

Kerstmenu

Op Kerstavond en eerste Kerstdag ben je van harte welkom in ons sfeervolle restaurant voor een heerlijk kerstmenu met keuze uit 3 varianten.

Volledig verzorgde gourmet

Volledig verzorgde gourmet

Samen met AZ Partyservice kunnen wij een complete gourmet verzorgen in je bungalow vanaf 2 personen. Je wordt volledig ontzorgd, alles wordt bezorgd en je kan de vuile vaat weer mee teruggeven.

Vuurwerk bij de Schotsman

Vuurwerk bij de Schotsman

Bij RCN de Schotsman is het toegestaan om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling, wel binnen de aangeven tijden. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail