Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Schotsman
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Heerlijk genieten met de feestdagen

RCN de Schotsman

Wat leuk dat je de feestdagen doorbrengt op RCN de Schotsman. We maken je verblijf graag nóg feestelijker. Al vanaf de slagboom is de kerstsfeer op het park zichtbaar. Ontdek hieronder de mogelijkheden op ons park.

24 december | Kerstavond

Brasserie de Schotsman is geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal. Je kunt genieten van onze reguliere kaart.

25 december | Eerste Kerstdag

Geniet van onze kerstbrunch! Deze wordt om 11.00 uur bij de accommodatie bezorgd. We houden het nog even spannend wat dat precies inhoud.

Nieuw! Bestel onze unieke kerstbox: een variëteit van meer dan twintig koude tapas om alle standaard diners en -menu's te doorbreken en gezellig met elkaar te genieten van vis, vlees, groente- en zoete hapjes. Te bestellen vanaf twee personen voor €22,50 p.p.

26 december | Tweede Kerstdag

Brasserie de Schotsman is geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal. Je kunt genieten van ons speciale kerstmenu. Dit driegangenmenu bestaat uit een soep vooraf, als hoofdgerecht de keuze tussen een duo van wild of gevulde dorado en afsluitend een heerlijk dessert.

27 tot 30 december en 1 januari

Brasserie de Schotsman is geopend van 17.00 tot 20.00 uur voor afhaal. Je kunt genieten van onze reguliere kaart of onze heerlijke tapasbox.

31 december | Oudejaarsavond

Nieuw! Op oudejaarsavond ga je knallend het jaar uit met onze oudejaar box: een variëteit van meer dan twintig koude tapas om alle standaard diners en -menu's te doorbreken en gezellig met elkaar te genieten van vis, vlees, groente- en zoete hapjes. Te bestellen vanaf twee personen voor €22,50 p.p.

Reserveer hier direct of bel 088 166 5912. . Kijk voor de openingstijden in de RCN-app.

De overheid heeft ook dit jaar een vuurwerkverbod afgegeven. Het tijdelijke vuurwerkverbod geldt niet voor vuurwerk uit de zogeheten F-1 categorie. Dit is een licht soort vuurwerk, zoals sterretjes, trektouwtjes en sierfonteintjes.

Maak je vakantie nog leuker
op RCN de Schotsman
Broodjesservice

Broodjesservice

Wij hebben een ruim assortiment aan vers afgebakken broodjes, stokbrood en/of croissantjes. Bestel jouw favoriete broodjes minimaal één dag van te voren via het bestel-formulier of online. 1 januari hebben wij geen broodjesservice.

 

Afhalen is mogelijk van 09.00 uur tot 10.30 uur.