Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Heerlijk genieten met de feestdagen

RCN de Schotsman

Wat leuk dat je de feestdagen doorbrengt op RCN de Schotsman. We maken je verblijf graag nóg feestelijker. Bekijk hieronder de mogelijkheden op ons park.   

Ook tijdens de feestdagen geldt een lockdown, bekijk alle corona-aanpassingen op het park. Ondanks de maatregelen, gaan we er samen proberen toch nog het beste van te maken! Daarom biedt onze Brasserie aangepaste mogelijkheden om je alsnog te voorzien van de lekkerste gerechten tijdens de feestdagen.

De overheid heeft op 13 november een tijdelijk vuurwerkverbod voor 2020 afgegeven. Het tijdelijke vuurwerkverbod geldt niet voor vuurwerk uit de zogeheten F-1 categorie. Dit is een licht soort vuurwerk, zoals sterretjes, trektouwtjes en sierfonteintjes.

Op 25 december en 1 januari zijn wij gesloten.

Maak je vakantie nog leuker
op RCN de Schotsman
Volledig verzorgde gourmet

Volledig verzorgde gourmet

Samen met AZ Partyservice kunnen wij een complete gourmet verzorgen in je bungalow vanaf 2 personen. Je wordt volledig ontzorgd, alles wordt bezorgd en je kan de vuile vaat weer mee teruggeven.

Broodjesservice

Broodjesservice

Wij hebben een ruim assortiment aan vers afgebakken broodjes, stokbrood en/of croissantjes. Bestel jouw favoriete broodjes via het bestelformulier, minimaal één dag van te voren. Afhalen en bezorgen is mogelijk.

 

1 januari hebben wij geen broodjesservice.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail