Parkmanager

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht, Leusden - Utrecht

RCN Vakantieparken heeft 18 prachtig gelegen vakantieparken in Nederland, Frankrijk & Duitsland en is op zoek naar enthousiaste Parkmanagers! Kijk jij er naar uit om jouw ondernemerschap, leidinggevende skills en servicegerichtheid in te gaan zetten en te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en bedrijfsvoering op het park en stuurt daarbij de afdelingsmanagers van de afdelingen Receptie, Technische Dienst, Schoonmaak, Horeca, en Recreatie aan. Je stuurt aan op een optimale bezettingsgraad, maakt een jaarplan en bewaakt de jaarlijkse begroting. Je weet jouw team te motiveren en inspireren in het behalen van de door jou uitgezette koers.
Op de landelijke/internationale parkmanagers-, commissievergaderingen en bijeenkomsten van het hoofdkantoor is er volop mogelijkheid om kennis en ervaringen met collega’s uit te wisselen. Van elkaar leren is hier de agenda.

Wat ga je doen?

Optimale dienstverlening
Jij bent de ambassadeur van het park. En dat straal je uit richting onze gasten. Je gaat voor een optimale dienstverlening en onderneemt actie op de wensen en feedback van onze gasten. Een unieke vakantiebeleving is jouw streven maar veiligheid, rust en orde heeft ook jouw aandacht.

Onderhouden netwerk
Je kent het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, provincie en bedrijfsleven. Je kent de ontwikkelingen in de regio en betrekt lokale maatschappelijke initiatieven. Je werkt actief samen met de lokale aanbieders op het park.

Wie zijn wij?

Een verblijf bij RCN Vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 70 jaar een bijzondere combinatie van kampeer- en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat wij de gehele winstuitkering besteden aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Onze christelijke oorsprong vertalen wij in respect voor elkaar en delen met elkaar: delen van onze vakantieparken, delen van vakantieplezier, delen van gastvrijheid. En dus ook het delen van onze winst. Daarmee dragen we met z’n allen een steentje bij aan een maatschappij waarin iedereen kan genieten van rust, ruimte en natuur. RCN: Goed voor elkaar!

Wat vragen wij?

Jij:

 • Hebt een afgeronde HBO-opleiding
 • Hebt minimaal 5 jaar managementervaring in het bedrijfsleven of in de hospitality/ recreatiebranche.
 • Hebt een duidelijke parkvisie waarbij een duurzaamheid, groei en een optimale gastbeleving key zijn.
 • Bent een krachtige leider die van nature coachend en situationeel leidinggeeft.
 • Bent analytisch en financieel sterk onderlegd.
 • Bent organisatorisch ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Schakelt vanuit het Nederlands makkelijk over naar het Engels en Duits. Kennis van Frans is een must voor de Franse parken.
 • Woont graag op ons vakantiepark.

Jij herkent je in het verhaal van RCN: onze identiteit past bij je en je weet goed uit te leggen waarom. Servicegerichtheid is een begrip waar jij elke dag mee opstaat, wat resulteert in kwaliteit. Communicatie is je kracht. Zo leg je makkelijk verbinding en ben je een goede gesprekspartner. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort, net als het meedraaien met de bereikbaarheidsdienst buiten openingstijden van de receptie. Jij pakt graag je verhuisdozen in om te komen wonen in een goede woning die we je bieden op ons mooie park.

Het maken van een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure alsmede een referentiecheck en een positieve VOG.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een organisatie waar je werk er écht toe doet, onder andere door het leveren van een maatschappelijke bijdrage. 
 • Werken (en wonen) op een van de mooiste plekken in Europa. Al onze parken liggen op unieke locaties in de natuur.
 • De ruimte om jouw ondernemerschap toe te passen, binnen de gestelde RCN-kaders.
 • Volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • Een enthousiast en hecht team.
 • Een marktconform salaris binnen de recreatiebranche.
 • Een dienstwoning.
 • Personeelskorting op diverse producten.


Ben je enthousiast en heb je zin in een (internationale) uitdaging? Solliciteer direct!
Vermeld hierin ook graag je voorkeur voor een park, regio of land.

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Heiligenbergerweg 5,
3833 AC Leusden