Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Social media stagiair(e) topper gezocht

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Heb jij zin om een heel nieuw social media project op te zetten? Ben jij iemand die het leuk vindt om anderen te enthousiasmeren bij nieuwe initiatieven?


Een social media stage in vakantiesfeer? Hoe tof is het dat je iedere dag met vakantie bezig mag zijn op social media?! En nog leuker is; we hebben daarnaast een tof project voor je wat je op mag gaan zetten en mag gaan coördineren. Daar ga je vast heel veel van leren.

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, creatieve, zelfstandige en gezellige stagiaire vanaf februari of maart 2020 op de online marketing afdeling van RCN Vakantieparken in Maarn (Utrecht): Je gaat je bezig houden met content marketing voor social media en mag daar ook zeker je eigen ideeën op los laten! Je komt terecht op de online marketing afdeling dus je zult af en toe ook een handje meehelpen bij Affiliate marketing, E-mail-marketing, SEO-teksten en het maken van leuke landingspagina’s op onze website. 

Daarnaast starten we in 2020 met een social media plan om jongeren (vakantiekrachten en stagiaires) enthousiast te maken om te komen werken bij RCN.

Aan jou de leuke taak om deze hele campagne uit te werken en ervoor te zorgen dat alle huidige medewerkers hierin betrokken en geënthousiasmeerd worden!

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos op een paar kilometer afstand van RCN het Grote Bos. Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. 

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

We leren je graag alles over social media content én over vakanties! Heb je een bredere interesse in online marketing, dan kun je ook meer leren over o.a.:
Website optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Conversie optimalisatie

Google Analytics

Wat ga je doen?

met de social media kanalen van RCN (voornamelijk Facebook en Instagram). We vragen je mee te denken over onze content strategie  en staan open voor leuke nieuwe creatieve ideeën. Je mag dus echt zelf aan de slag met het vullen van de content kalender, het vormgeven van de posts én inplannen bij de social media kanalen. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben we die leuke opdracht voor je om medewerkers te werven via social media.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.

Jij:

  • hebt affiniteit met social media en je vindt het leuk om mee te gaan denken over onze content voor de gasten
  • hebt het vermogen om te denken vanuit de gast en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • bent goed in het schrijven van pakkende teksten
  • bent flexibel, creatief, positief, zelfstandig en betrokken
  • hebt een pré als je een van de talen Frans, Duits of Engels beheert 
  • bent op dit moment bezig met een opleiding (HBO of MBO) op het gebied van communicatie of een andere aansluitende opleiding
  • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. 

Solliciteren
Wat is je voornaam?*
Wat is je achternaam?*
Woonplaats*
Mobiele telefoonnummer*
Wat is je geboortedatum?*
Heb je (vakantie) werkervaring? Zo ja, welke?
Welke opleiding doe je?*
Mijn stageperiode is van*
Mijn stageperiode is tot*
Waarom wil je hier stage lopen/afstuderen?
Heb je vragen of opmerkingen?
CV
Motivatiebrief
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Laura HR

Vragen over deze vacature?

Laura Voskuilen
Online Marketing Medewerker
Tel. 085 0400 700

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail