Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Stagiair Marketing

RCN de Noordster, Dwingeloo - Drenthe

Ben jij die creatieve, ondernemende en enthousiaste stagiair marketing met een passie voor vakanties? Dan is dit de ideale stage voor jou. Werken, maar toch iedere dag een vakantiegevoel! 

Wie zijn wij?

Midden in het Nationaal Park Dwingelderveld ligt het groene en rustieke vakantiepark RCN de Noordster. Het is een gezellig familiepark met veel voorzieningen en recreatiemogelijkheden, zowel op het park als in de prachtige groene omgeving. Tussen de bomen, struiken, reeën en eekhoorns komen onze bezoekers helemaal tot rust. Geen razend verkeer of flatgebouwen en ‘s avonds wordt het hier nog écht donker en geniet je van de bijzondere sterrenhemel! 

Jouw functie

Als stagiair marketing ben je medeverantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de marketingafdeling van één van de mooiste vakantieparken in Nederland. Je helpt mee met het bedenken en uitvoeren van omzetverhogende activiteiten en uitbreiding van het gastenbestand. Jouw focus: de gastbeleving en tevredenheid van onze gasten naar een nog hoger niveau tillen.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn heel divers. Je helpt bij het opzetten van campagnes en het updaten en optimaliseren van de website. Marketingplannen, schrijven van teksten, foto's en mailings, het hoort allemaal bij jouw takenpakket. Uiteraard houd je de social media up-to-date. Je promoot de producten en diensten van ons park door deze onder de aandacht te brengen van (potentiële) gasten en helpt mee aan het ontwikkelen van omzetverhogende activiteiten. Hierdoor wordt ons gastenbestand uitgebreid en keren bestaande gasten terug bij RCN. Genoeg uitdagingen en geen dag is hetzelfde! 

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit.  

Jij: 

  • hebt interesse in de recreatiebranche 
  • bent creatief en innovatief
  • bent commercieel en analytisch ingesteld 
  • hebt ervaring met social media 
  • bent enthousiast, zelfstandig en betrokken 
  • bent en denkt gastgericht
  • volgt een relevante MBO-opleiding   
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend 
  • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)  
  • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen 

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Het is mogelijk om op het park te verblijven. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.  

Lees hier de veelgestelde vragen over stage lopen bij RCN.

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail