Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Kamperen en huren in het najaar

op la Bastide en Ardèche

Heerlijk de najaarszon op je gezicht, lekker buiten eten of eindelijk eens dat boek lezen. Je kunt extra lang genieten van de Franse zon op la Bastide en Ardèche. 
Ontvang tot wel 20% korting op jouw verblijf tot 31 oktober en geniet van onze accommodaties en kampeerplaatsen. Ook kun je tijdens jouw verblijf tot 31 oktober gratis gebruik maken van Premium WiFi. De actie is geldig op een vakantie van minimaal 2 nachten. 

Als je nu boekt profiteer je automatisch van de korting, want de korting is al verrekend in de tarieven en een actiecode is dus niet nodig.

Faciliteiten
Eten & drinken

Eten & drinken

Tijdens jouw vakantie de dag beginnen met een croissant, genieten van heerlijke Franse wijn of na een actieve dag neerploffen op het terras voor een voedzame maaltijd. Ook dit najaar kun je  terecht bij de campingwinkel, snackbar en brasserie. De brasserie heeft aangepaste openingstijden. Je kunt ook bij de receptie terecht voor leuke restaurants in de omgeving.

Zwemmen

Zwemmen

Dit najaar is het zwembad op de camping tot 1 oktober geopend.  Mocht het weer het toelaten kun je natuurlijk altijd genieten van een verfrissende duik in de rivier Ardèche.

Sport en spel

Sport en spel

Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltoestellen voor onze jonge bezoekers. Ook is er een jeu de boulesbaan, mogelijkheid voor tafeltennis en zijn er sportvelden voor voetbal en volleybal.

Animatie

Animatie

Kom je in de herfstvakantie naar RCN la Bastide en Ardèche? Op bepaalde dagen worden er leuke activiteiten op de camping aangeboden. Download de RCN-app zo ben je op de hoogte wanneer iets wordt georganiseerd.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN la Bastide en Ardèche
1 Route d'Ales-D111 Sampzon, 07120 Ruoms
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail