Bekijk beschikbaarheid
8,4 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,4 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Huren in het najaar

op la Bastide en Ardèche

Heerlijk de najaarszon op je gezicht, lekker buiten eten of eindelijk eens dat boek lezen. Je kunt extra lang genieten van de Franse zon op la Bastide en Ardèche. 
Ontvang tot wel 20% korting op jouw accommodatie tot 30 oktober. De actie is geldig op een vakantie van minimaal 2 nachten. 

Als je nu boekt profiteer je automatisch van de korting, want de korting is al verrekend in de tarieven en een actiecode is dus niet nodig.

Eten & drinken

Eten & drinken

Tijdens jouw vakantie de dag beginnen met een croissant, genieten van heerlijke Franse wijn of na een actieve dag neerploffen op het terras voor een voedzame maaltijd. Ook dit najaar kun je  terecht bij de campingwinkel, snackbar en bistro. De bistro heeft aangepaste openingstijden. Je kunt ook bij de receptie terecht voor leuke restaurants in de omgeving.

Zwemmen

Zwemmen

Dit najaar is het zwembad op de camping tot 1 oktober geopend.  Mocht het weer het toelaten kun je natuurlijk altijd genieten van een verfrissende duik in de rivier Ardèche.

Sport en spel

Sport en spel

Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltoestellen voor onze jonge bezoekers. Ook is er een jeu de boulesbaan, mogelijkheid voor tafeltennis en zijn er sportvelden voor voetbal en volleybal.

Animatie

Animatie

Kom je in de herfstvakantie naar RCN la Bastide en Ardèche? Er worden leuke activiteiten op de camping aangeboden door onze animatrice. Download de RCN-app zo ben je op de hoogte wanneer iets wordt georganiseerd.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud