Bekijk beschikbaarheid
8,3 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,3 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Huren in het najaar

op RCN la Bastide en Ardèche

De najaarszon in je gezicht, rechtstreeks aan de Ardèche. Boek jouw vakantie nu met tot wel 30% korting op diverse accommodaties. Geniet van een verblijf tot 29 oktober en vier jouw nazomervakantie! Ontdek de omgeving, proef lokale lekkernijen. Geniet extra lang van de nazomer op RCN la Bastide en Ardèche.

Hoe langer je blijft, hoe hoger de korting. De actie is geldig vanaf 2 nachten. Als je nu boekt profiteer je automatisch van de korting, deze is al verrekend in de getoonde prijzen. 

Faciliteiten
Eten & drinken

Eten & drinken

Tijdens jouw vakantie de dag beginnen met een croissant, genieten van heerlijke Franse wijn of na een actieve dag neerploffen op het terras voor een voedzame maaltijd. Ook dit najaar kun je  terecht bij de campingwinkel, snackbar en bistro. De restauratie en winkel hebben aangepaste openingstijden. Je kunt ook bij de receptie terecht voor leuke restaurants in de omgeving.

Zwemmen

Zwemmen

Dit najaar is het zwembad op de camping tot 1 oktober geopend.  Mocht het weer het toelaten kun je natuurlijk altijd genieten van een verfrissende duik in de rivier Ardèche.

Sport en spel

Sport en spel

Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltoestellen voor onze jonge bezoekers. Ook is er een jeu de boulesbaan, mogelijkheid voor tafeltennis en zijn er sportvelden voor voetbal en volleybal.

Animatie

Animatie

Kom je in de herfstvakantie naar RCN la Bastide en Ardèche? Er worden leuke activiteiten op de camping aangeboden door onze animatrice. Download de RCN-app zo ben je op de hoogte wanneer iets wordt georganiseerd.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud