RCN Val de Cantobre | Kampeerplaats

  • 10 ampère
  • Waterpunt dichtbij kampeerplaats
  • Huisdieren toegestaan
8.4 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.4 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN Val de Cantobre | Kampeerplaats

  • 10 ampère
  • Waterpunt dichtbij kampeerplaats
  • Huisdieren toegestaan

Je beschikt over een vrij gelegen kampeerplaats voorzien van 10 ampère stroom en er is altijd een watertappunt in de buurt.

 

Verspreid over het terrein zijn twee mooi aangelegde sanitairgebouwen. In beide gebouwen vind je naast douches, wastafels en toiletten, een ruime babywasgelegenheid met badje en babykussen.

 

In het meest centraal gelegen sanitairgebouw bevindt zich toilet/douche-gelegenheid voor minder validen.  

 

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

 

Faciliteiten

Gemiddelde beoordeling

286  Beoordelingen, RCN Val de Cantobre | Kampeerplaats
8,4 Beoordeling
Algemene indruk
8,7
Inrichting en comfort
8,3
Netheid en hygiene
8
Ligging
8,9
Ligging
8,9
Sanitair
8
Voorzieningen
8,2

Persoonlijke beoordelingen

Geweldig
21-10-2022
- Nentjes
Wij hebben de laatste weken van augustus voor het eerst gekampeerd op deze fijne camping! Onze plek stond tussen 2 bomen waardoor we een heerlijke temperatuur hadden bij de tent. Door de terrassen camping hadden we echt ons eigen plekje zonder inkijk. Het was echt genieten om buiten te eten met uitzicht op de prachtige bergen. Naar het sanitair lopen was even een klim. Maar tegelijkertijd genoten we ook van het uitzicht. We hebben van de 18 dagen 2 dagen wat regen gehad. Verder was het prachtig weer. De camping winkel had opzich alles wat we nodig hadden. Daar hoef je niet perse voor naar het dorp. Al zijn wij wel makkelijk wat dat betreft. Elke dag hebben we genoten van het zwembad. Voor elke leeftijd leuk! Ideaal ook het peuterbad met het glijbaantje. Het animatieteam kwam ook vaak om de kinderen te vermaken. Bij het zwembad stond een foodtruck waar je oa ijsjes en heerlijke friet kan kopen. De eerste zondag was er een kerkdienst op de camping. Wat heel fijn was. We kijken met hele fijne herinneringen terug op deze fijne vakantie. Het was echt alleen maar genieten! Hartelijke groet familie Nentjes uit Zeeland
Mooie ruime plek met prachtig uitzicht
26-8-2022
- Fritz
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. De plek was heerlijk ruim met een mooi uitzicht. De omgeving is prachtig. Heerlijk om met de racefiets op pad te gaan. Onze plek was dicht bij zwembad en sanitairgebouw. Dat scheelde veel lopen, maar daardoor wel wat onrustig. Zwembad is aan de kleine kant voor zoveel gasten. En onze kinderen (5, 11 en 13) misten een speeltuin en bijv. trampoline. Er was niet echt een logische plek waar de jeugd samenkwam, dat was jammer. Daardoor veel overlast van spelende kinderen in het sanitair gebouw. Omdat ook heel veel douches niet werkten, weken wij uit naar het andere sanitair gebouw. Iets verder lopen, maar daar kon je tenminste rustig, zonder rij, douchen. Al met al een prima verblijf voor een week!
Ligging
9
Erg fijne vakantie gehad.
26-8-2022
Mooie camping, goed zwembad. Sanitair voldoende, alleen jammer dat veel douches niet werkten (met name bij de mannen). Wat we misten, was een (grote) speeltuin voor de kinderen.