Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

WiFi op je vakantie

Gratis WiFi bij RCN Vakantieparken

Wil je ook op vakantie online zijn? We bieden onze gasten  de WiFi gratis aan op onze parken in Nederland en Frankrijk. 

Het WiFi-netwerk wordt zorgvuldig onderhouden. De dekking is zo optimaal mogelijk, maar een 100% dekking kunnen wij helaas niet garanderen.  De intensiteit van het gebruik van het netwerk, gebruik in de caravan of camper etc. of zelfs het weer hebben invloed op het dekkingsniveau. ’s Avonds kan het internet minder snel zijn, omdat veel gasten gebruikmaken van WiFi. Rondom het hoofdgebouw is het bereik het beste.

Vanwege een unieke ligging is een lokale digitale infrastructuur zeer beperkt op RCN les Collines de Castellane en RCN Port l'Epine. Op RCN les Collines de Castellane is, ondanks de unieke ligging in een natuurgebied, een redelijke wifivoorziening rondom het hoofdgebouw.

Je kunt internet gebruiken voor e-mail en bijvoorbeeld het bezoeken van websites. Het is minder geschikt voor het kijken van video’s via het internet.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Ferme du Latois
le Latoi, 85220 Coëx
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail