Voordelig kamperen met de kampeerzwerfpas

Op veler verzoek herintroduceren we opnieuw de RCN kampeerzwerfpas. De pas voor de echte kampeerder die graag meerdere RCN-campings per jaar bezoekt in het voor- en najaar.

De nieuwe RCN kampeerzwerfpas is een pas die in Nederland en Frankrijk te gebruiken is. U betaalt eenmalig € 450,- Vervolgens betaalt u € 2,25 per persoon per nacht.

Hoe werkt de nieuwe RCN kampeerzwerfpas?
De nieuwe RCN kampeerzwerfpas zit vol fantastische voordelen.

Wanneer en hoelang mag ik kamperen?
Met de RCN kampeerzwerfpas kunt u binnen de volgende periodes bij ons kamperen:

  • Van 31 maart tot 30 juni
  • Van 25 augustus tot 6 november

U kunt vanaf 7 dagen voor aankomst informeren bij het vakantiepark of er plek is. Wij houden dan een plaats voor u vast. Een specifieke plaats vooraf reserveren kan niet. Bij aankomst op het park kunt u uit de beschikbare plaatsen de plek van uw voorkeur kiezen.

Met de zwerfpas mag u eenmalig maximaal 4 weken verblijven op dezelfde camping. Daarna bent u direct welkom op één van de andere RCN Vakantieparken en na 4 weken ook weer op het vorige park.

 

Welke kampeerplek kan ik reserveren?
U hebt recht op een standaard kampeerplaats (op basis van beschikbaarheid). Upgraden is mogelijk in overleg met de camping. 

 

Wat zijn de kosten?

De kampeerzwerfpas kost eenmalig € 450. Daarna kunt u voor slechts € 2,25 per persoon per nacht kamperen. Op het vakantiepark zelf betaalt u nog toeristenbelasting. Bij aankomst op het vakantiepark geeft u aan hoelang u wilt blijven. Over deze totale verblijfsperiode betaalt u € 2,25 per persoon per nacht (ook als u er tussendoor een nacht niet bent).

 

Met hoeveel personen mag ik komen?
De RCN kampeerzwerfpas geldt voor maximaal 2 personen. Komt u met meer dan 2 personen? Dan kunt u de extra personen tegen het reguliere persoonstarief van de camping bijboeken.

             

Zijn er uitzonderingen?
Ja, er zijn twee uitzonderingen:

  • Een verblijf van 24 mei t/m 6 juni (Hemelvaart- en Pinksterperiode) in Nederland kan alleen met bijbetaling van het reguliere tarief voor deze periode van het vakantiepark. In Frankrijk geldt deze toeslag niet.
  • Op vakantiepark Belledonne geldt tijdens de grote wielerevenementen het reguliere kampeertarief.
Huisdieren mee op vakantie!
Huisdieren mee op vakantie!

Op de meeste RCN Vakantieparken zijn huisdieren van harte welkom. Zij kunnen in combinatie met de RCN kampeerzwerfpas heel voordelig verblijven: de voordeelpas voor uw trouwe viervoeter kost € 95

Bestellen
Kosten & Bestellen
Kosten & Bestellen

U bestelt de RCN Kampeerzwerfpas online in de webshop voor € 450,- . Een huisdier kost in combinatie met de zwerfpas € 95,-. Telefonisch bestellen kan ook via: 0800 4050730.

Direct online bestellen
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.