Voordelig kamperen met de kampeerzwerfpas

Voor de echte kampeerliefhebber, die graag meerdere RCN-campings per jaar bezoekt, is er de RCN kampeerzwerfpas. Met deze pas kampeert u voordelig in het voor- en najaar, in Nederland en Frankrijk. U betaalt eenmalig € 460,- Vervolgens betaalt u € 2,30 per persoon per nacht.

Hoe werkt de RCN kampeerzwerfpas?
Een pas vol voordelen

Wanneer en hoe lang mag ik kamperen?
Met de RCN kampeerzwerfpas kunt u binnen de volgende periodes bij ons kamperen:

  • Van opening kampeerseizoen t/m 7 juli
  • Van 24 augustus t/m sluiting kampeerseizoen

U kunt vanaf 7 dagen voor aankomst informeren bij het vakantiepark of er plek is. Wij houden dan een plaats voor u vast. Een specifieke plaats vooraf reserveren is niet mogelijk. Bij aankomst op het park kunt u een keuze maken uit de beschikbare plaatsen.

Met de zwerfpas mag u eenmalig maximaal 4 weken verblijven op dezelfde camping. Daarna bent u direct welkom op één van de andere RCN Vakantieparken en na 4 weken ook weer op het vorige park.

 

Welke kampeerplek kan ik reserveren?
U hebt recht op een standaard kampeerplaats (op basis van beschikbaarheid). Upgraden is mogelijk in overleg met de camping. 

 

Wat zijn de kosten?

De kampeerzwerfpas kost eenmalig € 460. Daarna kunt u voor slechts € 2,30 per persoon per nacht kamperen. Op het vakantiepark zelf betaalt u nog toeristenbelasting. Bij aankomst op het vakantiepark geeft u aan hoelang u wilt blijven. Over deze totale verblijfsperiode betaalt u € 2,30 per persoon per nacht (ook als u er tussendoor een nacht niet bent).

 

Met hoeveel personen mag ik komen?
De RCN kampeerzwerfpas geldt voor maximaal 2 personen. Komt u met meer dan 2 personen? Dan kunt u de extra personen tegen het reguliere persoonstarief van de camping bijboeken.

             

Zijn er uitzonderingen?
Ja, er zijn een aantal uitzonderingen:

  • Op de Nederlandse parken kunt u ook gebruik maken van de kampeerzwerfpas in de week van 7 t/m 13 juli
  • Op de Nederlandse parken zijn de periodes van 27 april t/m 14 mei (meivakantie) en 18 t/m 22 mei (Pinksteren) uitgesloten
  • Op RCN Belledonne is de Kampeerzwerfpas niet geldig tijdens de Alpe d'Huez (1 t/m 8 juni) en la Marmotte (6 t/m 9 juli)
  • Op RCN Toppershoedje is de Kampeerzwerfpas niet geldig tijdens Concert at Sea (29 juni t/m 2 juli)
Huisdieren mee op vakantie!
Huisdieren mee op vakantie!

Op de meeste RCN Vakantieparken zijn huisdieren van harte welkom. Zij kunnen in combinatie met de RCN kampeerzwerfpas heel voordelig verblijven: de voordeelpas voor uw trouwe viervoeter kost € 95

Bestellen
Kosten & Bestellen
Kosten & Bestellen

U bestelt de RCN Kampeerzwerfpas online in de webshop voor € 460,- . Een huisdier kost in combinatie met de zwerfpas € 95,-. Telefonisch bestellen kan ook via: 085 0400 700.

Direct online bestellen
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.