Jaarplaats Zuid-Frankrijk

RCN Domaine de la Noguière

Als eigenaar van een luxe stacaravan op RCN Domaine de la Noguière ben je altijd verzekerd van een mooie, luxe accommodatie voor een optimaal Frans vakantiegevoel. De prachtige, nieuwe accommodaties zijn allemaal geplaatst

op stukken grond van minimaal tweehonderd vierkante meter in het bungalowgedeelte van de camping. De stacaravans beschikken over een ruime veranda en zijn van alle gemakken voorzien.

Je eigen vakantiestek

in Zuid Frankrijk

Periode & kosten:
Als eigenaar kun je van de stacaravan gebruikmaken van begin maart tot 5 januari 2017. De pacht van de grond bedraagt € 336,- per maand (exclusief water, elektra en gemeente heffingen).

Plattegrond:

Bekijk de plattegrond voor de ligging van deze stacaravans op onze camping. De plaatsen zijn met een zwart vierkantje aangegeven.

 

Vakantieverblijf:
De stacaravan is een vakantieverblijf, waarbij permanente bewoning niet is toegestaan.

Verhuur aan derden:

Het is ook mogelijk de stacaravan te verhuren aan derden. Dat kan maximaal tien weken per jaar in de periode van mei tot eind september. De eigenaar betaalt hiervoor € 75,- per verhuurde week aan RCN Domaine de la Noguiere.

 

Meer informatie?

Wil je graag wat meer informatie over het kopen van een van onze prachtige stacaravans op RCN Domaine de la Noguière? Bel dan met 0033 494 451 378 (Nederlands gesproken).