Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Op het park

Openingstijden, WiFi, huisdieren...

Openingstijden faciliteiten

De actuele openingstijden van RCN de Schotsman vind je zowel in de RCN-app als op de website.

Gratis en/of Premium WiFi

Er is gratis WiFi voor een onbeperkt aantal devices. De WiFi is goed te gebruiken voor klein online verkeer. Voor bijvoorbeeld het streamen van video’s en het uploaden van foto’s is de gratis WiFi minder geschikt. Kies dan voor ons Premium WiFi-pakket. Meer weten? Kijk op rcn.nl/wifi

 

Ook kan je in de accommodatie Streamen via de TV. Zo werkt het!

Laadpalen elektrische auto's

Op verschillende plekken op het park zijn laadpalen aanwezig. Kijk op de plattegrond voor de exacte locatie. 

Plattegrond

Bekijk de plattegrond van RCN de Schotsman.

 

Streetview en de virtuele tour zijn terug te vinden op onze website of in de RCN-app

Brasserie de Schotsman

Je bent altijd welkom op het terras of in de brasserie. Voor een kop koffie, lekkere lunch of om 's avonds eenvoudig of juist uitgebreid te dineren.

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een tafel via www.brasseriedeschotsman.nl of bel 088 166 5912

Recreatieprogramma

Naast een onvergetelijk activiteitenprogramma, vind je bij ons ook diverse (kinder)faciliteiten zoals de trampolines, tennisbaan en binnenspeeltuin. 

Ga op ontdekkingsreis met Club Sammy, bestaande uit Sammy, Alex en Emma. Samen beleven zij de tofste avonturen en nemen jou daar graag in mee!

Tennis, fitness en binnenzwembad

Zin in een potje tennis tijdens je verblijf bij RCN de Schotsman? Onze tennisbaan staat voor je klaar! Vergeet niet om van tevoren een reservering te maken bij de receptie tijdens de openingstijden. Het gebruik van de tennisbaan is tegen betaling. 

 

Onze fitness is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Ook hier geldt dat het gebruik tegen betaling is.

 

Het binnenzwembad is toegankelijk met een persoonlijke QR-code, die je kunt ophalen bij de receptie. De kluisjes bij het zwembad hebben zelf ingestelde codes, zodat je je spullen veilig kunt opbergen terwijl je geniet van een verfrissende duik.

Te huur op ons park

E-chopper

Met onze E-chopper ontdek je de mooiste plekjes van Zeeland op een duurzame manier. De E-Chopper heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en het dragen van een helm is verplicht. Voor het besturen van de E-chopper dient iedereen minimaar 16 jaar jong te zijn en in het bezit van een bromfietscertificaat of rijbewijs. Reserveer jouw ritje nu!

 

Fietsen 

Ontdek de Zeeuwse omgeving op onze huurfietsen, laat je eigen fiets thuis en geniet van het gemak van onze fietsverhuur.