Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Verblijf & uitcheck

informatie voor tijdens het verblijf...

Uitchecken

Op de dag van vertrek verlaat je de accommodatie vóór 10.00 uur. We vragen je om de volgende zaken te regelen voor het uitchecken: 

 

  • Het linnengoed verzamelen en binnen naast de voordeur leggen. 
  • Het gebruikte servies afwassen, opruimen en de vaatwasser legen. 
  • De ramen op een kier zetten. 
  • De koelkast op stand 1 zetten. 
  • De thermostaat op 15 graden zetten.
  • Het vuilnis (gescheiden) inleveren bij de milieustraat. 

 

Op de vertrekdag kun je de hele dag nog gebruik maken van onze faciliteiten. De auto kan geparkeerd worden op een van de bezoekersparkeerplaatsen buiten de slagboom. 

 

Later uitchecken?

Mocht je later willen uitchecken op de dag van vertrek, dan kun je bij aankomst bij de receptie informeren naar de mogelijkheden om een halve dag bij te boeken. 

Logees en bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie. Bij aankomst op het park dient nog wel de toeristenbelasting voor deze persoon/personen afgerekend te worden. 

 

De bezoekersauto kan geparkeerd worden op een van de parkeerterrein(en) buiten de slagbomen. 

Huisdieren

Bij RCN de Schotsman zijn maximaal twee huisdieren per accommodatie toegestaan. Huisdieren dienen aangemeld te zijn bij de boeking, mocht dit niet het geval zijn kun je ze aanmelden bij de receptie. Het tarief per huisdier, per dag is €5,50

 

Buiten zijn huisdieren overal aangelijnd welkom, uitgezonderd het buitenzwembad, de kampeervrije kampeerplaaten. 

Wasserette

In sanitair gebouw 1 is een wasserette aanwezig. Hier kan enkel via pin betaald worden en is het toevoegen van wasmiddel niet nodig. 

Parkeren

Bij elke accommodatie zijn twee eigen parkeerplaatsen aanwezig, ben je met meer dan 2 auto's? Dan mag deze op een van de parkeerplaatsen buiten de slagboom geparkeerd worden.