RCN de Flaasbloem | Kampeerplaats met boomhut

RCN de Flaasbloem

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.9 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Kampeerplaats met boomhut

  • CAI-aansluiting
  • Boomhut
  • 10 ampère stroom
  • Watertappunt in de buurt
  • Huisdieren toegestaan

Uniek zijn onze kampeerplaatsen met boomhut! Een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen. We willen graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk. 

Op 3 parken van RCN is het mogelijk een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen. Tussen de bomen, zonder ouders in het vizier, kunnen onze jongste gasten hun fantasie de vrije loop laten en zijn ze de baas over hun eigen geheime stek.

Dankzij de ruime veranda hebben de kinderen ook op de meest zonnige dagen profijt van de boomhut. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier.

 

De plaatsen hebben 10 ampère stroom en TV-aansluiting.

Je kunt gebruik maken van gratis WiFi.


Met deze video kun je de sfeer even proeven:

Faciliteiten

Beoordelingen

Wat vonden anderen van deze accommodatie?
22  Beoordelingen, RCN de Flaasbloem | Kampeerplaats met boomhut
8,9 Beoordeling

Gemiddelde beoordeling

Score uit 22 beoordelingen van gasten
Ligging
8,7
Sanitair
8,9
Voorzieningen
9,1
9,3
Heerlijk
Wat een fijne, ruim opgezette camping. Onze kinderen genoten van binnen zwemmen, buiten zwemmen, speelbos en leuke animatie.
Ligging
10
Sanitair
9
Voorzieningen
9
Gast - beoordeeld in september 2023
Toon meer
Top verblijf gehad!
De boomhut viel wat tegen want die was maar op 1 meter hoogte. Anders dan op het plaatje, misschien aanpassen op de site.. verder mooi veldje, goed sanitair, leuke speelplas en prima supermarkt. Topweekend gehad!
Gast - beoordeeld in september 2023
Toon meer
Een mooi weekend gehad. De kinderen hebben genoten van de waterspeel faciliteiten.
Een onverwacht weekendje. Bij aankomst keken de kinderen hun ogen uit. Een eigen boomhut. Helaas was het geen weer voor spelen in de boomhut. Maar waren we voornamelijk aan de waterkant. Leuk spray parkje voor kinderen, het meer is ook geschikt voor jong en oud. Verder een prettig toiletgebouw met familiedouche. Enige minpunt was de 'strandwacht' kon ons heen mogelijke informatie geven over blauwalg. Ook niet of er al mensen met klachten waren geweest.
Vijverberg -
beoordeeld in september 2023
Toon meer
Heerlijk lang weekend weg
We hebben ondanks heel veel regen een heerlijk weekend weg genoten. Dit mede door de boomhut waar onze kinderen heerlijk in konden spelen, knutselen en uiteraard slapen. Sanitair echt fantastisch schoon op doordeweekse dagen in het weekend werd dit helaas door de bezoekers viezer. Helaas stonden we aan de schaduw kant van het veld waardoor ik onze plek niet goed droogde en we een modderpoel om de luifel hadden. Zwembad laat wat te wensen over qua hygiëne en netheid ( voegen die missen of groen zijn van de schimmel, 2 deuren die aan de onderkant helemaal waren vergaan en erg veel zand ik het zwembad) het restaurant kan ik niet aanbevelen de prijs kwaliteit verhouding is ondermaats. Helaas in Nederland erg veel vaste gasten op de camping dat haalt wel de charme weg van zo’n mooie locatie.
Gast - beoordeeld in september 2023
Toon meer
Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.