Tentkampeerplaats op De Wildenberg

RCN de Flaasbloem

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.5 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

Tentkampeerplaats op De Wildenberg

  • CAI-aansluiting
  • Alleen voor tenten, vrij te plaatsen
  • 10 ampère stroom
  • Watertappunt in de buurt
  • Huisdieren toegestaan

Vergeet de auto’s, de vouwwagens, de caravans, vergeet de 'gewone' camping met keurige wegen, paden en afgezette velden.

Op De Wildenberg zul je die niet zien. Dit is het exclusieve domein, gelegen midden op RCN de Flaasbloem, voor de echte tentkampeerder.

Een uitdagend terrein waar de aanwezige natuur in oude luister is hersteld en het reliëf in het landschap nog wordt versterkt.

Zet de tent maar neer waar je wilt. Geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur.  Omdat het terrein autovrij is, is deze alleen geschikt voor tenten en niet voor caravans/campers en vouwwagens. 

Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je gratis gebruik van kunt maken.

Er staan 2 Finse Kota's tot je beschikking:

  • Grillen en koken
  • Koelkast en gastoestellen beschikbaar
  • Selfsupporting, dus je zorgt zelf voor houtskool
  • Dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00

 

Het terrein is autovrij. Om de spullen van de parkeerplaats naar de door jou uitgekozen plaats te brengen hebben we bolderkarren te leen, hiervoor heb je een twee euromuntstuk nodig. 

De kinderen kunnen hierdoor onbezorgd spelen in de natuur of op de speeltoestellen. De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de kinderen marshmallows te maken. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

 

Faciliteiten
Internet en televisie
Eigen TV aansluiting (CAI)
Stroomvoorziening
Elektra 10 ampère stroom

Beoordelingen

Wat vonden anderen van deze kampeerplaats?
110  Beoordelingen, Tentkampeerplaats op de Wildenberg
8,5 Beoordeling

Gemiddelde beoordeling

Score uit 110 beoordelingen van gasten
Ligging
9
Sanitair
8,1
Voorzieningen
8,5
5
Niet aan te raden
Wij kamperen regelmatig en zijn op heel veel verschillende campings geweest, van groot tot mini, van het buitenland tot binnenland.. maar hoe vies het sanitair was en de vloeren en kleedhokjes van het zwembad hebben we nog nooit ergens zo meegemaakt. De wc's, maakte niet uit of je nou in de ochtend middag of avond ging, waren te smerig om op te zitten. Letterlijk plas/poep over de brillen. In het zwembad waren we ook gauw klaar; de vloer zo vies met overal haren, wcpapier, tampons (!), naaktslakken (en ik bedoel dus het binnenzwembad). Ook bij de kabelbaan en andere speelplaatsen veel troep, lege snoepverpakkingen etc wat echt niet van een uurtje spelen is geweest. Dus nee, voor ons geen Flaasbloem meer.
Ligging
8
Sanitair
1
Voorzieningen
6
van-der-Tuin -
beoordeeld in mei 2024
Toon meer
6,7
Wisselende ervaringen
Nieuw toiletgebouw was de eerste paar dagen niet schoon; of na schoonmaak nog erg nat. Later was het beter, leek door andere medewerkers schoongemaakt te worden nu. Jongeren die niet op deze camping stonden kwamen onrust stoken. Brutaal en pest gedrag naar campinggasten. Slopen van materialen en voorzieningen. Drukte rondom Hemelvaart met veel caravans. Onze hond was welkom en kreeg een pakketje bij aankomst, erg leuk. Wildenberg blijft een leuk veld om je tent te kunnen opzetten.
Ligging
8
Sanitair
6
Voorzieningen
6
Gast - beoordeeld in mei 2024
Toon meer
5,7
Mooie camping en omgeving groot en onrustig.
Mooie camping met een fijn tentenverhuur, maar 's avonds laat liepen er regelmatig jongeren langs de tenten en zij maakten opmerkingen als: tentje omgooien, etcetera. Ook het mooie, nieuwe sanitair oo De Wildenberg was heel smerig. Chips in de doucheruimte, vieze, natte toiletten, etcetera. Dit was helaas vooral baldadigheid van een of meerdere groepen jongeren. Met jonge kinderen is een aparte dames- en herentoiletruimte wenselijk. Verder ruime veldjes en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Leuk speelstrandje.
Ligging
9
Sanitair
1
Voorzieningen
7
Gast - beoordeeld in mei 2024
Toon meer
8,5
Fantastisch
Voor de zoveelste x op de wildenberg (daarvoor ook op andere veldjes gestaan). Deze x was anders. Er stonden caravans?? We hoorden wel van onze buren waarom dat was (een aantal geboekte plekken waren te drassig) dus helemaal prima verder! Het was zoals altijd weer enorm genieten ❤️ En kijken ernaar uit om weer te komen. We wonen op 10min afstand dus zo moeilijk is dat niet! Sanitair is prachtig, maar de mensen lieten het erg vies achter deze keer! Nooit zo meegemaakt bah..
Ligging
10
Sanitair
7
Snels -
beoordeeld in mei 2024
Toon meer
Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.