Tentkampeerplaats op De Wildenberg

Uitdagend kamperen in de natuur
 • CAI-aansluiting
 • Alleen voor tenten, vrij te plaatsen
 • 10 ampère stroom
 • Watertappunt in de buurt
 • Huisdieren toegestaan
8.3 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.3 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

Tentkampeerplaats op De Wildenberg

 • CAI-aansluiting
 • Alleen voor tenten, vrij te plaatsen
 • 10 ampère stroom
 • Watertappunt in de buurt
 • Huisdieren toegestaan

Vergeet de auto’s, de vouwwagens, de caravans, vergeet de 'gewone' camping met keurige wegen, paden en afgezette velden.

Op De Wildenberg zul je die niet zien. Dit is het exclusieve domein, gelegen midden op RCN de Flaasbloem, voor de echte tentkampeerder.

Een uitdagend terrein waar de aanwezige natuur in oude luister is hersteld en het reliëf in het landschap nog wordt versterkt.

Zet de tent maar neer waar je wilt. Geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur.  Omdat het terrein autovrij is, is deze alleen geschikt voor tenten en niet voor caravans/campers en vouwwagens. 

Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je gratis gebruik van kunt maken.

Er staan 2 Finse Kota's tot je beschikking:

 • Grillen en koken
 • Koelkast en gastoestellen beschikbaar
 • Selfsupporting, dus je zorgt zelf voor houtskool
 • Dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00

 

Het terrein is autovrij. Om de spullen van de parkeerplaats naar de door jou uitgekozen plaats te brengen hebben we bolderkarren te leen, hiervoor heb je een twee euromuntstuk nodig. 

De kinderen kunnen hierdoor onbezorgd spelen in de natuur of op de speeltoestellen. De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de kinderen marshmallows te maken. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

 

Faciliteiten
Stroomvoorziening
Elektra 10 ampère stroom

Gemiddelde beoordeling

134  Beoordelingen, Tentkampeerplaats op De Wildenberg
8,3 Beoordeling
Algemene indruk
8,9
Inrichting en comfort
8,3
Netheid en hygiene
8,4
Ligging
8,7
Ligging
8,9
Sanitair
7,4
Voorzieningen
8,1

Persoonlijke beoordelingen

Wat een geweldig plekje "midden in de natuur"!
18-10-2022
Na een tip van een medewerker van De Flaasbloem met onze tent 10 nachten doorgebracht op de Wildenberg. Dit stukje bos op de camping is echt een ideale plek om met de tent het gevoel te krijgen midden in de natuur te staan. Zoek maar een mooi plekje uit! De kids hebben bijna dagelijks in het beekje kikkers gevangen. Echt genoten van deze plek! En het sanitair gebouw is echt heel goed. Geen geklooi met pasjes/muntjes en mannen en vrouwen gewoon samen in dezelfde ruimte . Voor gezinnen met kinderen echt veel handiger. Het zou alleen handiger zijn als er toch meer stroompunten zouden zijn zodat je nog meer vrijheid hebt om de tent op een mooi plekje te plaatsen zonder te veel verlengkabels te moeten gebruiken.
Algemene indruk
10
Ligging
10
Prachtige locatie
27-8-2022
Super constructie een groot veld in het bos, waar je zelf je plekje mag zoeken. Waar geen caravans staan, geen auto's, wel luxe sanitair in een oase van rust
Goed verzorgd en toch vrij kamperen
25-8-2022
Prachtig park, veel groter dan het aanvoelt. Kinderen hebben onwijs genoten. Mooi tussen de bomen, met toch alle faciliteiten nabij. Groot compliment voor het kook- douche- en toiletgebouw, zo schoon ook. En zwemmen goed geregeld, we konden niet vaak, maar zwommen met maar iets van 5 gezinnen tegelijk. Super. Fijne supermarkt. Smokkelstrandje was favoriet bij onze kinderen. De app is handig trouwens!