6p. Waterwoning de Zomertaling

Parkeerplaats | Afwasmachine
  • 3 slaapkamers
  • Comfortabele badkamer
  • Schitterend uitzicht
8.6 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.6 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

6p. Waterwoning de Zomertaling

  • 3 slaapkamers
  • Comfortabele badkamer
  • Schitterend uitzicht

De vrijstaande 6-persoons waterwoningen van particulieren zijn gebouwd met robuuste materialen en staan op ruime plekken. Iedere woning kijkt uit over het water en heeft een aanlegsteiger van duurzaam hout. Vanaf je terras aan het water geniet je 's avonds na van weer een dag op het Friese water. Allen zijn voorzien van een ruime, moderne keuken voorzien van alle luxe en een gezellige eethoek. In de moderne woonkamer heb je door de vele raampartijen altijd een schitterend uitzicht.

Er is een comfortabele badkamer met een douche en er zijn drie slaapkamers voor twee personen*. 

 

De waterwoningen liggen aan een royale waterpartij, welke in directe verbinding met de Grote Potten staat. Vanuit hier vaar je zo het Sneekermeer op.

De waterwoningen zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting. De woningen zijn alleen voor recreatief gebruik.

* De beneden-slaapkamer in woning 101 heeft een stapelbed.

* Woning 107 en 116 hebben geen wasmachine. 
* Woning 110 is een extra ruime woning.

* Woning 114 heeft beneden geen slaapkamer.

* Woning 117 heeft drie badkamers.Wil je zelf een woning uitzoeken? Boek dan hier vanaf de kaart.

De prijzen van de waterwoningen zijn exclusief € 20 administratiekosten en toeristenbelasting.

Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 300,-  *

Deze waarborg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.

De waterwoningen beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).

*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt € 500,-

 

Interieur van de accommodatie kan afwijken van de bovenstaande foto’s

 

 

 

 

 

 

Interieur van de accommodatie kan afwijken van de bovenstaande foto’s.
Faciliteiten
Aanwezig in accommodatie
Buiten
Parkeerplaats aanwezig
Keuken
Afwasmachine

Gemiddelde beoordeling

57  Beoordelingen, Villa de Zomertaling - Max. 6 personen
8,6 Beoordeling
Algemene indruk
8,8
Inrichting en comfort
8,6
Netheid en hygiene
7,8
Ligging
9,3
Ligging
8
Sanitair
8
Voorzieningen
8

Persoonlijke beoordelingen

Netjes en verzorgd
24-8-2022
- Van-Iersel
Heerlijk gevaren, ideaal die aanlegsteiger aan het huisje. Mooie, rustige omgeving.
Algemene indruk
9
Inrichting en comfort
9
Netheid en hygiene
9
Ligging
9
Goed
21-8-2022
- Sprenkels
Vorig jaar hetzelfde huisje gehad. Bij binnenkomst gelijk moeten stofzuigen plafonds zaten vol met spinnen. 2 vuile koffiemokken terug gezet in de tuin. Hygienne kon veel beter helaas. Verder perfect
Inrichting en comfort
7
Netheid en hygiene
3
Ligging
10
Door dubbele booking niet de vakantie die wij voor ogen hadden, ondanks upgrade
10-8-2022
Beste lezer, Ik heb 3 dochters, waarvan de oudste 2 dit keer niet mee gingen op vakantie. Omdat ik al eerder een safaritent had gehad en wij gemerkt hadden dat het sociale contact veel sneller op het tentenveld gaat als in een aparte woning en dit ons eerder op een ander park zeer goed was bevallen had ik zelfs voor een 6 persoons tent gekozen, terwijl mijn dochter in ik maar met z'n 2-en waren. Een hoge prijs, maar kleiner was niet beschikbaar. Een paar keer heb ik de week van aankomst contact met jullie opgenomen om te vragen of jullie een annulering hadden voor een nog kleiner verblijf tussen de anderen (en dus goedkoper) gaven jullie me aan dat niets anders beschikbaar was. Ik heb keurig de bevestiging ontvangen van mijn safaritent naar keuze. Een uur voor onze aankomst werden wij gebeld dat er een dubbele booking had plaatsgevonden. Naar mijn vraag naar het waarom dit kon gebeuren, kwam de uitleg en hadden wij geen andere keuze om naar de water villa te gaan. Ik begrijp dat jullie dat door de luxe en ligging van dit huis wij een gat in de lucht moesten springen, want natuurlijk is als je als groot gezin in dit huis met z'n alle geniet deze woning prachtig, maar als je uitganspunt is contact maken met leeeftijdsgenoten is, wat al een stuk lastiger is omdat er geen chillplek of animatie is voor een 15 jarige, is het deze luxe villa niet waar we voor kwamen. Ik heb dan ook aangegeven dat ik financiele compensatie verwachte van jullie kant, maar een aantal dagen na thuiskomst heb ik nog niets van jullie vernomen. Wat mij betreft is het niet zomaar klaar door een upgrade. Verder heeft een korting op een volgend verblijf geen zin of het moet een weekend naar keuze zijn voor 6 personen (wat ik geboekt had) zonder bijbetaling. Anders verwacht ik een contante tegemoedkoming.
Algemene indruk
8
Inrichting en comfort
7
Netheid en hygiene
8
Ligging
9