We ondervinden een storing met ons telefoonnetwerk en zijn daardoor telefonisch beperkt bereikbaar.

Excuses voor het ongemak. Voor vragen, stuur ons een mail. Online boeken blijft mogelijk. 

Excuses voor het ongemak. Voor vragen, stuur ons een mail. Online boeken blijft mogelijk. 

RCN Toppershoedje

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN Toppershoedje

Kom je op vakantie bij RCN Toppershoedje dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark Toppershoedje ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN Toppershoedje heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN Toppershoedje

Accommodatie gehuurd?

Wij zorgen ervoor dat de sleutel bij aankomst in je accommodatie klaarligt. Zo kun je bij aankomst direct naar je accommodatie en voorkomen wij een te volle receptie. 

Vertek

Bij de huur van een accommodatie vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen zelf van de bedden af te halen en op een centrale plaats in de gang achter te laten.

Kamperen

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak.
TIP: Doorgaans zijn de piekmomenten in de sanitair gebouwen tussen 8.00-10.00 en 19.00-21.00 uur. Probeer deze piekmomenten te vermijden. 

Faciliteiten

Faciliteiten

De grote speeltuin en alle kleinere speeltuintjes verspreid over het terrein zijn geopend op ons park. Ook is ons ‘Alex & Sammy Spetterparadijs’ weer geopend bij mooi en warm weer!

 

Meer informatie over de animatie en de horeca op ons park vind je hieronder op de pagina.

Animatie

Animatie

Kinderen kunnen zelf op ontdekkingsreis met de Kruimelpadpas. Ook worden er leuke recreatieactiviteiten (vooral voor de kleinere kinderen) op het park aangeboden (alleen in de schoolvakanties!)
Check voor het programma de ‘RCN-app’ of loop gerust even langs Recreatiezaal ‘de Topper’!

Brasserie de Strandweg

Wat zijn de mogelijkheden

Brasserie de Strandweg

 

We verwelkomen je graag in onze Brasserie de Strandweg. Per 25 september heb je in de brasserie een geldig corona-toegangsbewijs nodig. Dit is niet nodig wanneer je op het terras zit of bij afhaal.


Wij willen je vragen vooraf te reserven. Reserveren kan eenvoudig en snel via de RCN-app of loop even binnen!

 

Ook is ons terras geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel.
Kijk voor onze actuele openingstijden op de RCN-app.

 

Snackbar Toppershoedje

Liever niet zo uitgebreid? Dan is onze snackbar een perfect alternatief! Diverse heerlijke snackmenu’s incl. salade en frietjes, maar ook losse frites, (soft)ijs & milkshakes zijn hier verkrijgbaar.
Onze snackbar is dagelijks geopend en je kunt de bestelling gewoon terplekke bestellen, er is  wachtruimte beschikbaar onder de ‘snackoverkapping’
Graag maximaal 2 personen tegelijk naar binnen s.v.p!

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Per 25 september heb je in de brasserie een geldig corona-toegangsbewijs nodig. Dit is niet nodig wanneer je op het terras zit of bij afhaal.