Stage online marketing

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Een bredere online marketing stage in vakantiesfeer? We zijn op zoek naar jou! Ben jij... een zelfstandige en gezellige stagiaire? En beschikbaar vanaf augustus/september? Dan lijkt het ons tof als ons op de marketingafdeling van RCN Vakantieparken - in de buurt van Utrecht - een handje komt helpen, zodat we jou álles kunnen leren over het vak. Website optimalisatie, social media, content marketing, e-mailmarketing: als online marketing stagiair draai je mee met ons enthousiaste team.

 

Liever eerder of later starten dan augustus/september? Ook daarvoor zijn mogelijkheden! Neem in dat geval even contact op en geef hierbij jouw voorkeur voor startdatum aan.

Jouw functie

We leren je graag alles over online marketing én over vakanties! Je bent bezig met alle aspecten van online marketing. Denk aan:

 • Website optimalisatie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Conversie optimalisatie
 • Social media (advertising)
 • Google Analytics
 • En nog veel meer!

Wat ga je doen?

Naast de dagelijkse werkzaamheden, volgens bovenstaand lijstje, zijn er diverse leuke opdrachten in overleg mogelijk. Ook ondersteun je bij het onderhouden van de website, door bijvoorbeeld informatie op parkpagina's bij te werken en aan de slag te gaan met het maken van (eigen) landingspagina's. En ook niet geheel onbelangrijk... ;) Heb je een bredere interesse in marketing? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden om ook daar meer over te leren en verder in te groeien!

 

Ten slotte: werken in vakantiesferen heeft natuurlijk veel fijne voordelen. Eén daarvan is zien hoe jouw marketingactiviteiten in praktijk worden gebracht óf gewoon even sfeer proeven op één van onze parken door middel van een parkbezoek met collega's. Leuk, gezellig én leerzaam!

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos op een paar kilometer afstand van RCN het Grote Bos. We zijn een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers en op onze marketingafdeling werk je samen met 14 andere marketeers.

 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. 

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.

Jij:

 • hebt het vermogen om te denken vanuit de gast
 • je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • bent goed in het schrijven van pakkende teksten
 • bent flexibel, creatief, positief, zelfstandig en betrokken
 • hebt een pré als je de Engelse, Franse en/of Duitse taal beheerst
 • bent op dit moment bezig met een (HBO-)opleiding op het gebied van (marketing)communicatie, toerisme of een andere aansluitende opleiding
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En extra fijn: een stagevergoeding van € 100,- per week plús tegemoetkoming in de reiskosten. 

Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 31 augustus 2022
Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Larissa Thomas
Content Specialist
Tel. 088 166 5036

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn