Stagiair Facility Service

RCN de Schotsman, Kamperland - Zeeland

RCN de Schotsman krijgt een grondige metamorfose op alle fronten. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde, proactieve en klantgerichte stagiair facility service met visie, die houdt van aanpakken. Een unieke kans om je facility en hospitality skills te laten zien en mee te werken aan RCN Schotsman 2.0. Een stage vol mogelijkheden en altijd een vakantiesfeer!

Jouw functie

Als stagiair facility service werk je mee aan de facilitaire uitdagingen rondom de verbouwing en modernisering van RCN de Schotsman, en het optimaliseren van de interne facility-en hospitality processen. Het gaat zowel om de kwaliteitsverbetering van onze facilitaire diensten als de gasttevredenheid op het park. Optimale dienstverlening aan onze vakantiegasten staat centraal.

Wat ga je doen?

Je bent betrokken bij het gehele moderniseringstraject. Zowel op tactisch als operationeel niveau. Je speelt een belangrijke rol in de verbetering van het facility management op ons park. Kwaliteitsverbetering en modernisering van onze facility service vraagt om nieuw beleid, nieuwe strategieën, oplossingen en werkwijzen. Denk aan logistieke aanpassingen, het verbeteren van het ontvangstproces van onze gasten, vernieuwde inventarislijsten, of een meer efficiënt schoonmaakbeleid. Al deze processen moeten worden uitgedacht, uitgeschreven, doorgevoerd en in goede banen geleid. Een unieke kans om jouw stempel te drukken op de procesbeschrijving en begeleiding daarvan! Je denkt mee, adviseert en komt zelf met voorstellen om de facilitaire en hospitality organisatie van het park te verbeteren en efficiënter in te richten. Je krijgt genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van facility service verder te leren.

Wie zijn wij?

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water)sportmogelijkheden is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen. Vanaf het terras dat hoort bij het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over het water. Het is echt een toplocatie, een paradijs voor surfers, zeilers en catamaranzeilers. In het Veerse Meer liggen wel meer dan 17 eilanden. Genoeg ingrediënten voor volop waterplezier in Zeeland!

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze stage hoort. 

Jij:

 • hebt een ondernemersmentaliteit
 • hebt commercieel en financieel inzicht
 • neemt eigen initiatief
 • hebt een helikopterview
 • bent een organisatietalent en kunt goed plannen
 • kunt zowel zelfstandig als in een team werken
 • hebt affiniteit met (water) sport
 • volgt een relevante mbo/hbo-opleiding, bijvoorbeeld Facility Management of Hospitality
 • hebt goede kennis van Microsoft Excel, Word en PowerPoint
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen 

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. We bieden een stagevergoeding van € 100,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

 

Lees hier de veel gestelde vragen over stage lopen bij RCN.

Vragen over deze vacature?

Richard Bronder
Hoofd technische dienst
Tel. 0113 371 751

RCN de Schotsman

Vakantiepark in Kamperland | Zeeland

schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland

Pal aan het Veerse Meer ligt watersportpark RCN de Schotsman. Tussen de schoonste stranden van Nederland geniet je zorgeloos van de Zeeuwse natuur, de zon en het water: neem surflessen op het park of leer zeilen.

Meer over RCN de Schotsman
RCN de Schotsman
Vakantiepark in Kamperland | Zeeland
RCN de Schotsman
Vakantiepark in Kamperland | Zeeland
 • Gelegen direct aan het Veerse Meer
 • Zeil- en surfschool op het park
 • Waterskibaan op loopafstand