Vrijwilliger horeca

RCN de Roggeberg, Appelscha - Friesland

Vind jij het leuk om te ondersteunen bij verschillende horeca-werkzaamheden op ons prachtige vakantiepark? Word dan onze nieuwe vrijwilliger!

Wat ga je doen?

Vrijwilligerswerk bij RCN de Roggeberg is altijd in vakantiesfeer! Als vrijwilliger bied je een helpende hand bij grote evenementen zoals pleinfeesten, maar spring je soms ook bij als het druk is in de keuken of in het restaurant. We kijken naar wat jij leuk vindt: vele gastcontact of juist het klaarmaken van de lekkerste gerechten. Keuken, brasserie, snackbar: één van de drie of allemaal?! 

Wie zijn wij?

RCN de Roggeberg in het Friese Appelscha is hét vakantiepark voor jong en oud. Dat is voor een groot deel te danken aan de prachtige natuur, een ideale omgeving voor fietsers en wandelaars. Het park met kronkelende bospaden ligt midden in het beschermde natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold. Je komt hier allerlei bosdieren tegen zoals eekhoorn, konijnen en reeën. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

Jij:

  • Vindt het leuk om met mensen om te gaan in teamverband.
  • Vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken.
  • Bent ervaren in de horeca of maakt dit je makkelijk eigen.

Wat bieden wij jou?

Leuk en afwisselend vrijwilligerswerk op een fantastische locatie! Je bevindt je altijd in een vakantiesfeer en midden in de natuur. Er is veel vrijheid en je kan aan de gang met werkzaamheden die jou aanspreken. Je ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Je hoort er echt bij! 

 

Horen we snel van je?

Vragen over deze vacature?

RCN de Roggeberg

Vakantiepark in Appelscha | Friesland

roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha

Aan de rand van het Drents-Friese Wold, ligt RCN de Roggeberg. Met een heus klimpalenparcours is de Roggeberg geschikt voor een vakantie vol actie en avontuur. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in dit gebied.

Meer over RCN de Roggeberg
Lees de beoordeling van anderen
8,4
RCN de Roggeberg
Vakantiepark in Appelscha | Friesland
Lees de beoordeling van anderen
8,4
RCN de Roggeberg
Vakantiepark in Appelscha | Friesland
Lees de beoordeling van anderen
8,4
  • Aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Sammy Spetterparadijs voor de kleintjes
  • Vele fiets- en wandelknooppunten en MTB -routes