Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Finance Medewerker

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Finance medewerker binnen de recreatiebranche? Dan is deze vacature iets voor jou!

We zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste Finance medewerker met een goed boekhoudkundig en analytisch inzicht die onze Finance afdeling komt versterken. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol. In deze rol pak je je verantwoordelijkheid en ga je nauwkeurig te werk. Je behoudt het overzicht en bent doortastend. Je gaat door tot die cijfers achter de komma kloppen. Kom je onjuistheden tegen, dan onderneem je direct actie of trek je aan de bel. Je skills op het gebied van Microsoft Office, met name Excel, zijn goed ontwikkeld.

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos en op een paar kilometer afstand van RCN Vakantiepark het Grote Bos. Op ons hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, Directie en het Secretariaat. Samen vormen we een team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Onze gasten beleven bij ons de mooiste vakanties en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. Graag willen we die ultieme natuurbeleving blijven bieden en vinden duurzaamheid belangrijk. We respecteren de natuur op en rondom onze parken en onderhouden onze grond met veel zorg.

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

Het Finance Team bestaat momenteel uit een Controller, tevens jouw leidinggevende, een assistent Controller en twee Finance medewerkers. Jij beheert de financiële administraties van een aantal van onze Franse parken. Vanaf 2021 zullen deze administraties voor een belangrijk deel ook in Nederland op ons hoofdkantoor (in plaats van in Frankrijk) worden gevoerd.

Je bent verantwoordelijk voor een breed pakket aan administratieve werkzaamheden. Onderdeel daarvan is het boeken van inkoopfacturen, banken/kassen en omzetten. Je verwerkt betalingen in het reserveringssysteem en zet betalingen klaar, zowel crediteuren als debiteuren. Het analyseren en specificeren van balans- en tussenrekeningen behoort ook tot jouw rol.

 

Regelmatig heb je contact met collega’s en (Franse) leveranciers. Het is daarom van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en enige kennis hebt van de Franse taal, voornamelijk op het gebied van lezen en schrijven. De collega’s op de Franse parken zijn meestal ook goed Nederlandssprekend.

Wat ga je doen?

Een sneak preview van een werkdag op kantoor:
Je start je dag op ons hoofdkantoor in Maarn, middenin een bosrijk gebied. Met een goede kop koffie en ondertussen een praatje makend met een collega, start je je laptop op en check je binnengekomen mail. Er komen veel vragen binnen van collega’s en leveranciers over gedane betalingen en nog openstaande posten. Deze vragen weet jij prima af te handelen. Er is onduidelijkheid over een binnengekomen factuur en je neemt telefonisch contact op met een collega om dit uit te zoeken. Een van de Franse parken heeft 4 nieuwe wasmachines besteld, maar de leverancier heeft dezelfde factuur opnieuw ingediend onder een ander factuurnummer. Vanwege je oplettendheid valt deze fout je direct op. Je neemt contact op met deze partij en verzoekt hen, in het Frans, dit te corrigeren. Et voila, problème résolu!

 

Dan is het lunchtijd en lunch je samen met collega’s op kantoor of je sluit aan bij de collega’s voor het maken van een boswandeling. Na de lunchpauze staat een team meeting gepland, die wekelijks plaatsvindt, en bespreken jullie de lopende zaken. De Controller is betrokken bij een belangrijk financieel project en praat jullie bij over de ontwikkelingen.

Wanneer jullie de meeting afsluiten ga je aan de slag met de betalingen. In het hoogseizoen hebben we veel boekingen gehad en de gasten wachten op de terugbetaling van de borg. Dan zit de werkdag erop. Je wenst je collega’s een fijne avond en op weg naar huis kijk je terug op een prettige werkdag.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde MBO-opleiding, minimaal niveau 4, in de richting van administratief/boekhouden;
 • Minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week (4 dagen);
 • Een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is een pré als je kunt lezen en schrijven in het Frans;
 • Goede kennis van Microsoft Office;
 • Kennis van AFAS Profit is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Recreatie;
 • Een uitdagende, veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie;
 • Een omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling, begeleiding, training, coaching en feedback;
 • Veel ruimte voor eigen/nieuwe ideeën;
 • En natuurlijk leuke personeelskortingen!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Sluitingsdatum:zondag 1 november 2020
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Marleen Lingsma
Assistent Controller
Tel. 0343 513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail