Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Al een specifiek vakgebied op het oog? Kijk dan snel verder:

Projectmanager Duurzaamheid

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Zowel beleidsmatig als operationeel draag jij zorg voor duurzaamheid binnen onze organisatie in de breedste zin van het woord. Je bent actief betrokken binnen het gehele bedrijf waarbij je bestaande werkwijzen en ideeën voortzet en door ontwikkelt op het gebied van duurzaamheid. Ook richt jij je op het opstellen van een breder beleid en kader waarbinnen RCN Vakantieparken haar duurzaamheidsdoelstelling voor de toekomst kan behalen.

Jouw functie

De termen ESG (Environment, Social, Governance) en CSR (Corporate Social Responsibility) zijn jou vanuit werkervaring of studie niet onbekend. Voor ons deels nog wel, daarom hebben we jou nodig in de functie van Manager Sustainability om het duurzaamheidsaspect een stevige ruggengraat te geven binnen ons bedrijf. Dit geldt zowel op beleidsmatig als operationeel niveau.

Wat ga je doen?

Je gaat een nieuwe functie binnen onze organisatie invullen en dat vraagt om goede communicatievaardigheden en een duidelijke visie. Op die manier creëer je tenslotte draagvlak binnen ons hoofdkantoor en op onze vakantieparken om duurzaamheid steviger op de kaart te zetten.

 

Onze directie en aandeelhouder hebben het belang van duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan; het streven is om volledig aan het klimaatakkoord van Parijs te voldoen in 2030.

Maar er zijn meer vraagstukken: hoe gaan we om met nieuwbouwprojecten en renovaties van zowel onze accommodaties als faciliteiten? Hoe vertalen we duurzaamheid naar een interessant onderwerp voor onze gasten en blijven we hierop innoveren? En op welke manieren laten we dit onderwerp terugkomen op onze parken in de vorm van co-creatie?

 

Je schrijft dus beleid en vormt kaders waarbinnen de diverse afdelingen en betrokkenen dienen te acteren om gezamenlijk de vooraf bepaalde duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Daarnaast zet je ook de reeds genomen initiatieven door zoals de ontwikkeling van bijen- en bloemstroken op onze parken, het gescheiden inzamelen van afval en het ontwikkelen van circulaire accommodaties.

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, Operationele Ondersteuning, Directie en het Secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend.
Jij:

 • bent in het bezit van een hbo-diploma
  (een branche gerelateerde of specifiek functiegerichte opleiding heeft de voorkeur)
 • hebt kennis binnen het werkveld van duurzaamheid door aantoonbare ervaring of opleidingen
 • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • creëert van nature makkelijk draagvlak bij verschillende interne en externe stakeholders
 • kan directie- en bedrijfswensen vertalen in een duidelijk en operationeel beleid
 • neemt eigen initiatief en werkt zelfstandig
 • bent proactief en gestructureerd
 • bent geïnteresseerd in de trends en ontwikkelingen binnen de recreatiebranche
 • hebt kennis van de Engelse taal en hebt bij voorkeur tevens goede kennis van de Duitse of Franse taal.
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen 

Wat bieden wij jou?

 • werken in een organisatie waar je werk er écht toe doet, onder andere door het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
 • de ruimte om jouw ambitieuze en slagvaardige manier van werken toe te passen, binnen de gestelde RCN-kaders.
 • volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • een enthousiast en hecht team.
 • een marktconform salaris binnen de recreatiebranche.
Solliciteren
Sluitingsdatum: vrijdag 4 februari 2022
Stef Daams 003

Vragen over deze vacature?

Stef Daams
Manager Operations & Support
Tel. 06 82406423

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail