Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

De kampeerplaatsen

Op RCN Val de Cantobre

RCN Val de Cantobre ligt op een sfeervol landgoed van 6,5 hectare in het "Parc Régional des Grands Causses", dit natuurgebied is ingeschreven op de werelderfgoed lijst van UNESCO, niet ver van de Gorges du Tarn en de Cevennen. De camping heeft in totaal 215 plaatsen, waarvan 150 kampeerplaatsen en is terrasvormig aangelegd.
Je beschikt over een vrij gelegen kampeerplaats voorzien van 6 ampère stroom en er is altijd een watertappunt in de buurt. Verspreid over het terrein zijn twee mooi aangelegde sanitairgebouwen.
In beide gebouwen vind je naast douches, wastafels en toiletten, een ruime babywasgelegenheid met badje en babykussen.

In het meest centraal gelegen sanitairgebouw bevindt zich toilet/douche-gelegenheid voor minder validen.
Daarnaast is er een aparte wasserette, met daarin wasmachines, drogers en strijkgelegenheid

Kamperen bij RCN in Frankrijk

Alle informatie op een rijtje

Reserveren

Je reserveert je vakantie eenvoudig online, per telefoon of op het park. Een reservering is definitief als de boeking door het park bevestigd is.

 

Aankomst en vertrek 

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 12.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

Aankomst en vertrek kampeerplaats met privé sanitair

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat de plaats voor 11.00 uur weer wordt opgeleverd. 

 

De kampeerplaats 

Je mag op onze kampeerplaatsen het volgende plaatsen: 

  • 1 bungalowtent of 1 vouwcaravan 
    of 1 caravan met voortent of 1 camper
  • Daarbij maximaal 2 kleine tentjes.

 

Per plaats zijn 6 personen toegestaan inclusief kinderen tot 3 jaar. Per (samengesteld) gezin huur je 1 kampeerplaats. Het plaatsen van een bijzettentje (max. 5m2) op de plaats is gratis.

 

Boekingen en wat kost het nu precies?

  • Kinderen tot 3 jaar zijn bij ons gratis te gast!
  • Je betaalt bij ons geen reserveringskosten, dit is bij de prijs inbegrepen.
  • De toeristenbelasting wisselt per gemeente en kan in de loop van het jaar door de betreffende gemeente gewijzigd worden. Het actuele tarief is bij ons op te vragen en staat ook op de factuur. Voor kinderen tot 18 jaar hoeft geen toeristenbelasting betaald te worden. 

 

Huisdieren

Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 1 per plaats). In Frankrijk betaal je € 5,50 toeslag per nacht, per huisdier. 

 

Voorkeurskosten

Wil je een specifieke kampeerplaats kiezen, dan betaal je een voorkeurstatief van €35,- per kampeerplaats.

 

Betalingsmogelijkheden op het park

Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. 

Je kunt je op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook credit cards.

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten).

 

Gratis omboekregeling

Een bestaande boeking kun je kosteloos omboeken naar één van onze andere parken. Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact met ons op, via: 085 0400 700. Omboeken is gratis m.u.v. de eventuele extra kosten als gevolg van prijsverschillen. Er wordt geen restitutie verleend. 


Wil je meer dan 1 x omboeken, of korter dan 3 dagen voor aankomst, dan brengen we € 35,- in rekening. 

 

Annuleren

Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten en geen gebruik kunt maken van de voor jou gereserveerde accommodatie of kampeerplaats, ben je onderstaande bedragen verschuldigd:

Bij annulering tot 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs. Tot 2 maanden voor de ingangsdatum 50%, tot 1 maand voor de ingangsdatum 75%, binnen 1 maand voor de ingangsdatum 90%, op de dag van aankomst 100% van de overeengekomen prijs.

 

Gratis services bij RCN

Als gast van RCN profiteer je van verschillende gratis services. Bekijk hier alle gratis extra's.

 

Kortingen

Op onze site staan veel mooie kortingen en aanbiedingen vermeld. Er wordt geen korting op korting gegeven. In de getoonde prijzen is een eventuele actiecodekorting nog niet verwerkt. Later in het boekingsproces wordt de korting gelijk doorberekend.

 

Op alle aanbiedingen, kortingen en acties van RCN die zowel op de website, social media en in drukwerk genoemd worden zijn onze kortingsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kun je hier terugvinden.

 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor informatie over o.a. annuleringen en betalingen.