Jaarplaats Zuid-Frankrijk RCN Domaine de la Noguière

Als eigenaar van een stacaravan op RCN Domaine de la Noguière ben je altijd verzekerd van een mooie, accommodatie voor een optimaal Frans vakantiegevoel. Je kunt jouw eigen, prachtige accommodatie na aankoop.
plaatsen op een stuk grond van minimaal tweehonderd vierkante meter in het bungalowgedeelte van de camping. De stacaravans mogen uitgerust worden met een ruime veranda.

Je eigen vakantiestek
in Zuid Frankrijk

Periode & kosten:
Als eigenaar kun je van begin maart tot 4 januari 2018 gebruikmaken van de stacaravan. De pacht van de grond bedraagt € 400,- per maand (exclusief water, elektra en gemeente heffingen).

Plattegrond:

Bekijk de plattegrond voor de ligging van deze stacaravans op onze camping. De plaatsen zijn met een zwart vierkantje aangegeven.

 

Vakantieverblijf:
De stacaravan is een vakantieverblijf, waarbij permanente bewoning niet is toegestaan.

Verhuur aan derden:

Het is ook mogelijk de stacaravan te verhuren aan derden. Dat kan maximaal tien weken per jaar in de periode van mei tot eind september. De eigenaar betaalt hiervoor € 75,- per verhuurde week aan RCN Domaine de la Noguiere.

 

Meer informatie?

Wil je graag wat meer informatie over het huren van een plaats, of kun je hulp gebruiken bij het kopen van een van onze prachtige stacaravans op RCN Domaine de la Noguière? Bel dan met 0033 494 451 378 (Nederlands gesproken).

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Domaine de la Noguière
1617 Route de Fréjus, DN7, 83490 Le Muy
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.