met je privé chemisch toilet

Speciale aanbieding voor RCN gasten

Bestel je privé chemisch toilet

In samenwerking met TEUN hebben wij een all-in sanitairpakket van Thetford samengesteld voor slechts €77,90 (ipv €90,90). De Porta Potti van Thetford is een comfortabel, praktisch en duurzaam draagbaar chemisch toilet dat niet hoeft te worden aangesloten op een afvoer- of watersysteem. Het toilet is zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te reinigen en te onderhouden. Er hoeft niets gedemonteerd te worden, de geïntegreerde schenktuit en handige beluchtingknop zorgen dat de afvaltank zonder spatten geleegd kan worden.

Ter voorbereiding op de anderhalvemetersamenleving ben je hiermee in ieder geval flexibel en zelfvoorzienend op je kampeerplek. Daarnaast draag je er aan bij dat er minder grote drukte onstaat bij de sanitairgebouwen, zodra deze weer geopend zijn uiteraard. 

De complete set bestaat uit:

  • Thetford Porta Potti Qube 165 - wit t.w.v.. €64,95
  • Thetford Aqua Kem blue concentrated 0,78L t.w.v. €11,95
  • Thetford Aqua Rinse Concentrated 0,75L t.w.v. €10,50
  • Thetford Aqua Soft toiletpapier 4 rollen t.w.v. €3,50


Het onderste gedeelte van het toilet is de lichtgewicht afvaltank en heeft een capaciteit van 21 liter. De spoelwatertank heeft een capaciteit van 15 liter

Bestellen en meer informatie
Om de Porta Potti te bestellen en voor meer gedetailleerde informatie ga je hier naar de webshop van TEUN. Om gebruik te maken van het speciale RCN actietarief van €77,90 voer je in het winkelmandje in het bestelproces de promotiecode RCN1! in. De korting van €13 wordt dan automatisch verrekend. 

Het pakket kan thuis, op de RCN camping of bij één van de 7 TEUN kampeerbedrijven worden bezorgd. Bekijk hier de locaties van de TEUN kampeerbedrijven . Afleveren op de RCN camping? Vul dan het adres van de betreffende camping in als afleveradres.  Let op, gratis verzending geldt alleen in Nederland, dus ook op de RCN parken in Nederland.

TEUN is een samenwerkingsverband van 7 grote kampeerbedrijven in Nederland met een gezamenlijke webshop