Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Huur een zeilboot

En ontdek Zeeland op het water

Samen met familie, vrienden of collega’s het Veerse Meer verkennen? De vissen zien zwemmen in het heldere zoute water en de nabij gelegen eilandjes bezoeken voor een wandeling of picknick? En 's avonds overnachten op RCN de Schotsman? Dit kan nu éxtra voordelig. 

Als je in de periode vanaf 5 september een bungalow of chalet boekt op ons park kun je extra voordelig een zeilboot voor een midweek huren. Je betaalt dan geen € 325,-, maar slechts € 230,-. Dat is 30% korting.
Dit arrangement is direct bij te boeken in het het boekingsproces.

Extra voordelige zeilvakantie in Kamperland

30% korting op een zeilboot bij boeking van een bungalow

Onze nagenoeg nieuwe Polyvalken bieden gegarandeerd veel zeilplezier. De Polyvalk is een stabiele open kielboot met een gaffeltuig. Onze valken zijn uitgerust met een buitenboordmotor en een rolfok.

 

De valk biedt plaats aan vijf personen, maar is ook met twee personen uitstekend te varen. Bij de verhuur van zeilboten gaan wij er van uit dat er iemand aan boord is die voldoende zeilervaring heeft om verantwoord te kunnen zeilen. Zeildiploma’s zijn niet noodzakelijk.

De prijs is inclusief: buitenboordmotor, zwemvesten, 1 tank brandstof, droogton en waterkaart.

De boten worden verhuurd door het Sailcollege, voor vertrek geven zij een korte uitleg over het optuigen, de werking van de buitenboordmotor en een uitleg van de waterkaart. Natuurlijk mag een bezoek aan het prachtige stadje Veere niet ontbreken. Voor vertrek zullen wij je de mooiste plekken wijzen.

Is het al weer even geleden dat je gezeild hebt? Voor een uitgebreidere uitleg bieden wij de mogelijkheid van een opfriscursus. Wij bieden voor alle leeftijden diverse cursussen aan, zodat je snel zelfstandig het water op kunt.

 

De boten kunnen op maandag om 9:00 opgehaald worden en moeten op vrijdag om 17:30 weer ingeleverd worden.

Deze aanbieding is te boeken in de midweken in juni, september en oktober en is geldig zolang de voorraad strekt. VOL = VOL

 

Wij vragen aan het begin van de huurperiode een borg van € 100,- en er geldt een eigen risico van € 250,-. Een dektent is te huur voor € 15,- voor de eerste nacht, alle daaropvolgende nachten rekenen we € 5,- per nacht.

 

De zeilboot is voor een midweek voor € 230,- direct bij te boeken in het boekingsproces