Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

17 RCN Vakantieparken

Op de mooiste plekjes in Nederland en Frankrijk

Zeventien vakantieparken midden in de natuur, op de mooiste plekjes van Nederland en Frankrijk. Kom genieten op een RCN Vakantiepark! In Nederland vind je onze vakantieparken in de volgende regio's: Friesland, Flevoland, Drenthe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. In Frankrijk liggen onze vakantieparken in de mooiste toeristische regio's: Ardeche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d'Huez, Castellane, Provence en Côte d'Azur. En op al onze vakantieparken in Frankrijk wordt Nederlands gesproken!

Boek hieronder jouw vakantie

Kies de gewenste periode en het park waar je het liefst naartoe gaat

Aankomst
Vertrek
Kies faciliteiten
Nederlandse & Franse vakantieparken
Parken midden in de natuur, op de mooiste plekjes van Nederland en Frankrijk

Waar staan de negen RCN vakantieparken in Nederland?

Vakantie aan het water of in het bos, of allebei, bij RCN kan het

RCN heeft 9 vakantieparken in 8 provincies die allemaal vlakbij of in Nationale Parken staan. Zo zijn de vakantieparken verzekerd van unieke locaties midden in de natuur. Naast vakantiehuizen of bungalows, kun je ook heerlijk kamperen, van eenvoudig tot meer comfort. Eeen aantal vakantieparken heeft zelfs kampeerplekken met prive sanitair. Wil je op vakantie met je hond? Deze is van harte welkom.

In Nederland vind je onze vakantieparken in de volgende regio's: Friesland, Flevoland, Drenthe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Bekijk onze vakantieparken in Nederland.

Waar staan de acht RCN vakantieparken in Frankrijk?

Van de Atlantische Oceaan tot aan de Middellandse zee en in de Alpen

Frankrijk is een populair vakantieland onder Nederlanders. Alleen de Franse taal is voor velen niet altijd makkelijk. Onze gasten vinden het daarom zo fijn dat ze op onze vakantieparken in Frankrijk gewoon Nederlands kunnen praten, zowel met het personeel als met de gasten. Afgelopen hoogseizoen kwam 84,9% van onze gasten uit Nederland. De RCN campings in Frankrijk hebben dan ook een Nederlandse eigenaar.

De RCN campings in Frankrijk hebben dezelfde kwaliteit als die in Nederland.

Voor de mensen die moeite met de Franse taal hebben, kunnen met Nederlands terecht. ook het animatieteam is Nederlands net als alle informatie. Een taalbarrière is er dus niet! 

In Frankrijk liggen onze vakantieparken in de mooiste toeristische regio's: Ardeche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d'Huez, Castellane, Provence en Côte d'Azur.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail