Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

Gezondheidssituatie Corona - COVID 19

Kom je op vakantie bij RCN dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD en de buitenlandse autoriteiten aan en volgen wij deze ook op de voet, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Zo proberen wij voor iedereen, gasten en medewerkers, een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op een RCN Vakantiepark ervaart, maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode.

Zijn alle RCN Vakantieparken open?
Frankrijk

Frankrijk

Onze campings (incl. alle faciliteiten) zijn vanaf 15 juni weer geopend. De animatie zal vanaf 13 juli weer activiteiten organiseren. De overheid in Frankrijk heeft aangekondigd 15 juni de grenzen weer te willen openen voor toerisme en ook Nederland heeft aangekondigd Frankrijk nog vóór het hoogseizoen begint, toe te willen voegen als verantwoord vakantieland.

Informatie over je verblijf in Frankrijk in deze periode

Aangepaste openingstijden Contact Center

Telefonische bereikbaarheid gewijzigd

Door de vele vragen, voucherverwerkingen en nieuwe boekingen hebben wij tijdelijk de telefonische openingstijden van het Contact Center gewijzigd. Hierdoor kunnen wij met man en macht de verwerking van de vouchers, nieuwe boekingen en emails oppakken. De gewijzigde tijden zijn:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur

in het weekend van 10.00 - 14.00 uur

Binnen deze tijden zijn wij bereikbaar op 085-0400700. Uiteraard kan je ook altijd een mailtje sturen naar contact@rcn.nl. Mogelijk duurt een antwoord op je vraag iets langer dan je van ons gewend bent. Graag vragen wij je begrip hiervoor. 

 

 

Toch liever je geboekte vakantie nog even uitstellen?

Omboeken en annuleren bij RCN Vakantieparken

Kan ik omboeken naar een andere periode of ander park?

RCN heeft haar omboekservice tijdelijk verruimd. Dat betekent dat je momenteel je verblijf kosteloos kunt omboeken naar een ander park of een andere periode in 2020. Indien er een prijsverschil is, zijn de extra kosten voor eigen rekening. Er wordt geen restitutie verstrekt indien er een negatief prijsverschil is. Bij omboeking blijven de oorspronkelijke annuleringstermijnen van kracht.

 

Ik wil annuleren. Kan dat?

Gezien de bijzondere omstandigheden zal RCN momenteel niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom, maar ontvang je een recreatievoucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag. Wil je een voucher aanvragen dan kan hier de voucher aangevraagd worden.

De voucher kan niet worden aangevraagd voor (deel)seizoenplaatsen. Gasten die een (deel)seizoenplaats hebben zijn hierover inmiddels geïnformeerd.

 

Vergoedt de annuleringsverzekering de kosten als ik wil annuleren?

De annuleringsverzekering van RCN biedt geen dekking voor uitbraak van besmettingsziektes, zoals het coronavirus. Er zijn verzekeringen die dit wel vergoeden, maar je dient je dan bij te verzekeren voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Als je dat hebt gedaan, dan betaalt de verzekeraar wel uit. Voor meer informatie daarover verwijzen we naar de verzekeraar.

 

 

Nog steeds vragen?

Neem dan contact op met ons Contact Center via contact@rcn.nl of 085-0400700. 

 

Gezien de buitengewone omstandigheden ontvangen we op dit moment veel telefonische vragen en e-mails bij ons Contact Center. Wegens drukte kan het zijn dat onze wachttijd en/of reactietijd momenteel iets langer is dan je van ons gewend bent. Graag je begrip hiervoor.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail