Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Schotsman

Kom je op vakantie bij RCN de Schotsman dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Schotsman vindt, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Schotsman heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • Mondkapjes in publieke binnenruimtes (zoals receptie, sanitair gebouw en brasserie) zijn vanaf 13 jaar verplicht.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

 

In heel Nederland geldt een avondklok. Van 21.00 uur ‘s avonds tot 04.30 uur ’s ochtends blijf je binnen. Het is niet toegestaan om zonder geldige reden op straat te zijn.

Kamperen en huren

op RCN de Schotsman

Aankomst
De receptie is geopend voor vragen. Om drukte bij de receptie te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met maximaal 1 persoon de ruimte te betreden. 

Huren

Een gezelschap tijdens het verblijf in een accommodatie mag, naast jouw huishouden, bestaan uit maximaal één persoon uit een ander huishouden (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Het is toegestaan om max. 1 bezoeker per dag te ontvangen als de max. van 2 huishoudens hiermee niet overschreden wordt.

 

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN De Schotsman? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen in een speciale kar op de tennisbaan te deponeren.

 

De receptie

De receptie

Inchecken? Alles ligt al klaar in de accommodatie.Bij vertrek mag de sleutel in de daarvoor bestemde brievenbus bij de hoofdingang van de plaza.

 

De receptie is geopend voor noodzakelijke vragen. Overige vragen ontvangen wij graag per mail: schotsman@rcn.nl. Om drukte te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met max. 1 persoon de ruimte te betreden. 

 

Voor storingen zijn wij bereikbaar via: 088 166 5950.

Faciliteiten

Faciliteiten

Alle openbare faciliteiten op het park zijn gesloten.

Horeca

Horeca

De horeca is gesloten. Er is een afhaalservice gerealiseerd via de brasserie, daarnaast is het mogelijk om dagelijks verse broodjes te krijgen via onze broodjesservice. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op onze website of in de RCN-app.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail