Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Schotsman

Kom je op vakantie bij RCN de Schotsman dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Schotsman, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Schotsman heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Schotsman

Aankomst
Om niet een te volle receptie te krijgen vragen we je met 1 persoon naar binnen te gaan.

 

Kamperen
De sanitair gebouwen op ons park zijn weer open per 15 juni. Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.


Kampeerders die zelfvoorzienend zijn in hun sanitair, zijn uiteraard ook welkom als ze zelfvoorzienend zijn in hun sanitair. Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

Huren
Heb je een accommodatie gehuurd op RCN De Schotsman? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen in een speciale kar in het fietsenhok te deponeren.

 

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen. 

Faciliteiten

Faciliteiten

De speeltuinen, strandje, fossielenveld en tennisbanen zijn geopend op ons park. Vanaf 12 juli zullen er weer vakantiekerkdiensten worden georganiseerd met een maximum van 100 personen.

Animatie

Animatie

Bekijk het recreatieprogramma voor de leukste activiteiten tijdens je vakantie. Kinderen kunnen ook zelf op ontdekkingsreis met de Kruimelpadpas.

Horeca
Snackbar, brasserie en terras
Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

De afhaal en bezorgservice is mogelijk via de snackbar. Bestellen kan momenteel telefonisch via 088-1665912. Bij aankomst ontvang je een flyer met het menu.

Brasserie en terras

Brasserie en terras

Brasserie en terras:  Vooraf een tafel reserveren (met je eigen gezin) is noodzakelijk en kan via de RCN app of 088-1665912 tijdens openingstijden.


Hiervoor geldt dat per tafel 1 huishouden of 2 personen mogen plaatsnemen. Betaling in de brasserie bij voorkeur met pin en op het terras uitsluitend per pin.

Zwemmen

Zwemmen

Het buitenzwembad is dagelijks geopend van 10:00 – 20:00 uur. Voorlopig is er geen 50+ zwemuurtje.

Er mogen maximum 60 gasten tegelijk in het zwembad zijn (op vertoon van het zwembadkaartje).

Ieder uur mogen er 60 nieuwe gasten het zwembad in. Wij werken niet met reserveringen.

De ligweide en het perron is gesloten

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail