Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Schotsman

Kom je op vakantie bij RCN de Schotsman dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Schotsman, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Schotsman heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • Mondkapjes in publieke binnenruimtes (zoals receptie, sanitair gebouw, recreatieruimte en Vakantiekerk) zijn vanaf 13 jaar verplicht.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Schotsman

Aankomst
De receptie is geopend voor vragen. Om drukte bij de receptie te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met maximaal 1 persoon de ruimte te betreden. niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen. 

 

Kamperen
Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben wij hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra maatregelen genomen met betrekking tot  schoonmaak. Er zal een beperkt aantal mensen per m2 in een sanitair gebouw aanwezig mogen zijn om de 1,5 meter afstand mogelijk te maken. De voorschriften zullen duidelijk worden aangegeven. Deze betreffen het gebruik van de toiletten, douches, de wastafels en verplichte looproutes. Daarnaast vragen wij personen uit hetzelfde gezin zoveel mogelijk als één groep gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen.


Kampeerders die zelfvoorzienend zijn in hun sanitair, zijn uiteraard ook welkom. Kampeerders kunnen hun chemisch toilet legen bij het inzamelpunt bij de sanitair gebouwen. We adviseren je een pakje desinfectie doekjes mee te nemen om te gebruiken als je het waterkraantje op het kampeerveld gebruikt.

Huren

Een gezelschap tijdens het verblijf in een accommodatie mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Ben je een gezin van meer dan 4 personen uit hetzelfde huishouden? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

 

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN De Schotsman? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen in een speciale kar in het fietsenhok te deponeren.

 

De receptie

De receptie

De receptie is geopend voor vragen. Om drukte bij de receptie te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met maximaal 1 persoon de ruimte te betreden. niet een te volle receptie te krijgen graag met 1 persoon naar binnen. 

Faciliteiten

Faciliteiten

De speeltuinen, het strandje, fossielenveld en de tennisbanen zijn geopend op ons park. Ook de Vakantiekerk wordt nog steeds georganiseerd, echter geldt hier: max. 30 personen (binnen), niet zingen en een mondkapje dragen is verplicht. 

Animatie

Animatie

Bekijk het recreatieprogramma voor de leukste activiteiten tijdens je vakantie. Kinderen kunnen ook zelf op ontdekkingsreis met de Kruimelpadpas.

Horeca

Horeca

De horeca is gesloten, met uitzondering van de snackbar. In ieder geval t/m 25 oktober zal er een afhaalservice gerealiseerd worden. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op onze website of in de RCN App.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail