Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Veiligheid & gezondheid staan voorop

RCN de Schotsman

Kom je op vakantie bij RCN de Schotsman dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de  GGD aan en volgen wij deze ook op de voet. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige plek kan genieten van een vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op RCN Vakantiepark de Schotsman vindt, maken het juist een ideale bestemming.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN de Schotsman heeft getroffen voor een veilige vakantie

  • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
  • Alle gasten houden 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
  • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
  • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Kamperen en huren

op RCN de Schotsman

Aankomst
De receptie is geopend voor vragen. Om drukte bij de receptie te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met maximaal 1 persoon de ruimte te betreden. 

Kamperen

Kamperen is mogelijk. De sanitair gebouwen zijn geopend. Wel gelden er o.a. bepaalde looproutes en is 1,5 meter afstand houden nog steeds verplicht.

 

Huren

Heb je een accommodatie gehuurd op RCN de Schotsman? Dan vragen we je bij vertrek het gehuurde bedlinnen in een speciale kar op de tennisbaan te deponeren.

 

De receptie

De receptie

Inchecken? Alles ligt al klaar in de accommodatie. Bij vertrek mag de sleutel in de daarvoor bestemde brievenbus bij de hoofdingang van de plaza.

 

De receptie is geopend voor noodzakelijke vragen. Overige vragen ontvangen wij graag per mail: schotsman@rcn.nl. Om drukte te voorkomen, doen we een vriendelijk verzoek om met max. 1 persoon de ruimte te betreden. 

 

Voor storingen zijn wij bereikbaar via: 088 166 5950.

Faciliteiten

Faciliteiten

Naast de zwembaden (op reservering) zijn de fitness ruimte, de tennisbanen en de verhuur (fietsen, zeilboten, surfspullen) geopend. Ook is er recreatie aanwezig, bekijk het recreatieprogramma hier.

Horeca

Horeca

Ons terras en de brasserie zijn dagelijks geopend om te genieten van een lekker kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner. Ook is er een Snackbar aanwezig voor afhaal en is het mogelijk dagelijks verse broodjes te krijgen in onze mini supermarkt.

  • Kijk hier voor de actuele openingstijden of in de RCN-app.
Zwemmen

Zwemmen

 

Zowel het binnen- als het buitenzwembad zijn geopend op reservering. Reserveren voor het zwembad is verplicht, net als een gezondsheidscheck, dit kan gemakkelijk via de RCN-app.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail