Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Bungalows en stacaravans

Op de Utrechtse Heuvelrug

RCN het Grote Bos biedt niet alleen veel keus in typen bungalows voor een verblijf  “op maat” – van twee tot acht personen – maar ook verschillende keuzemogelijkheden voor extra comfort en wellness.  Zo kun je genieten van een infraroodsauna in de sfeervolle Sparrendaal bungalow, geheel in Finse stijl, of van een stortdouche in bungalowtype Hydepark. Vrijwel alle typen bungalows bieden het gemak van een afwasmachine.

Huren bij RCN in Nederland

Alle informatie op een rijtje

Reserveren

Je reserveert je vakantie eenvoudig online, per telefoon of op het park. Een reservering is definitief als de boeking door het park bevestigd is.

 

Aankomst en vertrek 

Op de afgesproken aankomstdag kun je vanaf 15.00 uur inchecken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour. 

 

Boekingen en wat kost het nu precies?

  • Kinderen tot 3 jaar zijn bij ons gratis te gast!
  • Bij RCN betaal je geen reserveringskosten, dit is bij de prijs inbegrepen.
  • De toeristenbelasting wisselt per gemeente en kan in de loop van het jaar door de betreffende gemeente gewijzigd worden. Het actuele tarief is bij ons op te vragen en staat ook op de factuur. Na boeking wordt dit tarief niet meer verhoogd.

 

Eindschoonmaak 

De eindschoonmaak bij het huren van een accommodatie zit vanaf 2022 inbegrepen in de verhuurprijs. Er zijn een aantal uitzonderingen, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

 

Huisdieren

Huisdieren, zoals een hond, zijn toegestaan, aangelijnd en gevaccineerd (max. 2 per accommodatie). Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht per dier. Op RCN de Schotsman is op bepaalde gedeeltes van het terrein één huisdier (beperkt, op aanvraag) toegestaan en niet toegestaan in de binnenspeeltuin en het binnen- of buitenzwembad. 

 

Optioneel bij te boeken

  • Voor €9 extra p.p. maken wij de bedden voor je op. Dat is pas echt luxe! 
  • Een keukenpakket, bestaande uit een theedoek en een handdoek, is optioneel bij te boeken voor € 5,- per set.
  • Een handdoekenpakket, bestaande uit een grote en een kleine handdoek, is optioneel bij te boeken voor € 6,-.
  • Kom je met een baby vakantie vieren bij RCN? Bij ons maak je gratis gebruik van een kinderbed, babybad en kinderstoel. (Let op! I.v.m. veiligheid worden er geen extra losse matrasjes bij de kinderbedjes meegegeven. Lakens en dekentje dien je zelf mee te nemen). Dit aanbod geldt op aanvraag, op alle parken van RCN in Nederland bij het huren van een accommodatie, m.u.v. de villa's op Villapark Sneekermeer en de Waterwoningen op RCN de Potten, daar betaal je € 1,50 per item per dag.

 

Voorkeurskosten

Wil je een specifieke accommodatie kiezen, dan betaal je een voorkeurstatief van €25 per accommodatie.

 

Betalingsmogelijkheden op het park

Staat er nog een bedrag open dan dien je dit bedrag bij aankomst te voldoen. Je kunt op het park betalen met pin en contant. Op de receptie accepteren we ook credit cards. Je kunt jouw boeking ook online via iDeal betalen.

 

Gratis WiFi

WiFi is gratis voor alle devices (apparaten).

 

Gratis omboekregeling

Een bestaande boeking kun je 1x kosteloos omboeken naar één van onze andere parken*. Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid tot max. 3 dagen voor aankomst. Neem hiervoor contact met ons op, via: 085 0400 700. Omboeken is gratis m.u.v. de eventuele extra kosten als gevolg van prijsverschillen. Er wordt geen restitutie verleend.


Wil je meer dan 1x omboeken, of korter dan 3 dagen voor aankomst, dan brengen we € 35,- in rekening. 

 

*Gratis omboeken is niet van toepassing op Villapark Sneekermeer en de waterwoningen op de Potten.

 

Annuleren

Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten en geen gebruik kunt maken van de voor jou gereserveerde accommodatie of kampeerplaats, ben je onderstaande bedragen verschuldigd:

Bij annulering tot 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs. Tot 2 maanden voor de ingangsdatum 50%, tot 1 maand voor de ingangsdatum 75%, binnen 1 maand voor de ingangsdatum 90%, op de dag van aankomst 100% van de overeengekomen prijs.

 

Gratis services bij RCN

Als gast van RCN profiteer je van verschillende gratis services. Bekijk hier alle gratis extra's.

 

Kortingen

Op onze site staan veel mooie kortingen en aanbiedingen vermeld. Er wordt geen korting op korting gegeven. In de getoonde prijzen is een eventuele actiecodekorting nog niet verwerkt. Later in het boekingsproces wordt de korting gelijk doorberekend.

 

Op alle aanbiedingen, kortingen en acties van RCN die zowel op de website, social media en in drukwerk genoemd worden zijn onze kortingsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kun je hier terugvinden.

 

De RCN Vakantieparken in Nederland zijn aangesloten bij de RECRON en hanteren de RECRON-voorwaarden voor verhuur.

 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor informatie over o.a. annuleringen en betalingen.