Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw RCN Laacher See

Gelegen in een schitterend natuurgebied

RCN is bekend van de 17 vakantieparken en campings in Nederland en Frankrijk, maar er is groot nieuws! RCN breidt uit naar Duitsland. Camping Laacher See, gelegen in het prachtige Vulkaan-Eifelgebied is overgenomen door RCN Vakantieparken en zal vanaf heden verder gaan onder de naam RCN Laacher See.

Meer over de camping

RCN Laacher See

Ligging

RCN Laacher See, op drie uur rijden vanaf Utrecht, ligt midden in het (beschermd) natuurgebied ‘Vulkaan-Eifel’ en direct aan het adembenemend mooie kratermeer Laacher See. Deze vulkaankrater is dé plek om in de zomer heerlijk te zwemmen, suppen of met een bootje het meer te verkennen.

 

Camping

De camping, met 190 kampeerplekken, biedt een combinatie van toeristisch kamperen en seizoenkamperen. Naast de bestaande kampeermogelijkheden worden er glampingaccommodaties toegevoegd, in de vorm van 16 safaritenten.

 

Faciliteiten

Een belangrijk onderdeel van de camping is ‘Blockhaus Laacher See’. Dit typisch Duitse restaurant met uitstekende traditionele keuken en heerlijke specialiteiten uit de regio is het hele jaar geopend. Vanaf het terras geniet je van een prachtig uitzicht over de Laacher See.

Omgeving

Ver weg van industrie en lawaai kunnen vakantiegangers pure ontspanning en recreatie vinden in dit ongestoorde landschap. Dé ideale plek tussen Rijn, Moezel en Ahr - water, bos en vulkanisch gebied.

Direct vanaf de camping zijn er zes wandelroutes met een lengte variërend tussen de 5 en 22 kilometer. Leuk om de omgeving te ontdekken! Ook de fietser heeft genoeg mogelijkheden om langs de rivieren en door het bos prachtige routes af te leggen. Voor de actieveling ligt er midden in Vulkaan-Eifel een trailpark met uitdagende mountainbikeparcours.

 

Wat betreft culturele bezienswaardigheden is er in de omgeving zeker geen gebrek. Aan de overkant van het meer vind je de Abdij van Maria Laach. Dit bedevaartsoort is een van de mooiste kloosters van Duitsland en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Andere aanraders zijn de nabijgelegen plaatsen Andernach en Koblenz, steden met een zeer rijke historie gelegen tussen de Rijn en de Moezel.

 

Vanaf april geopend 

Momenteel zijn we druk bezig om de camping in de vertrouwde RCN-stijl om te toveren. De camping zal vanaf 1 maart a.s. boekbaar zijn. Begin april opent de camping haar deuren voor het nieuwe kampeerseizoen. Meld je hier aan om op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen over RCN Laacher See. Zo ben je een van de eerste gasten die straks geniet van een vakantie op dit prachtige park.

 

Wil jij werken in vakantiesferen?

Wil jij werken in vakantiesferen?

Altijd al willen werken in vakantiesferen? Voor onze nieuwe RCN Camping Laacher See in Duitsland zoeken wij enthousiaste collega’s.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail